2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بهم متفورمین پروژسترون ویتامین د۳ داده

من یه قرص دیگه میخوردم از سال ۹۴ تا ۹۵ یادم نیست چی بود ولی فکر کنم احتمال زیاد لتروزول بود اگه اشتباه نکنم متفورمین زیاد شنیدم احتمال چند قلو زایی هم توش هست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

باید فست فود شیرینی قند مصنوعی کلا قطع کنی روغن شرکتی ممنوع باید روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده کنی سبزی و سالاد میتونی بخوری کلم بروکلی پیاده روی کنی اگه لاغری باید تند بدویی تخمدان هات ب کار بیوفته شبا زود بخوابی صبح زود بیدار بشی کلا ای تنقلات اینا دوری کنی

کلومفین فکر کنم چند قلو زایی بود

نمیدونم میگم من سال ۹۴ تا ۹۵ دارو مصرف میکردم اسم داروها دقیق یادم نیست به استارتر هم گفتم اگه با دقت خونده باشید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

دکتربهم اینا ک گفتم داد نمیدونم

امیدارم هر چی تو دلت هست و باعث آرامشت هست همون واست پیش بیاد