2777
2789
عنوان

بارداری سریع بعداز سقط🥲

731 بازدید | 58 پست

بچها من ۲۳سالمه تا الان دوبار سقط داشتم 

یکیش که پارسال بود یه ماهه بود چون شرایطشو نداشتم و عقد بودم و خونه نداشتیم انداختم 

دومی هم بعداز دو ماه فهمیدم باردارم که بازم مجبور شدم بندازم به یه سری دلایل شخصی….

بگذریم الان من سه ماه یا چهار ماه حدودا از سقطم میگذره 

دوماه که کلا پریودم بودم و هی ازم خون آب میومد 

پریودم که قطع شد رابطه داشتم سه تا قرص اورژانسی خوردم تو یکی دو هفته 

و الان یه ماهه که من پریود نشدم 

و امروز دیدم که یه لکه دقیقا شبیه لاله گزینی دارم 

ممکنه باردار بشم 

من اقدام به موقع داشتم بعداز خوردن قرص اورژانسی کلا پریودم نشدم علاعم پریودی هم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شوهرت با ک ا ن د و م آشنایی نداره مگه ک اینجوری کمر همت ب نابودی بدنت بستی؟؟؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ببخشید شوهرت با ک ا ن د و م آشنایی نداره مگه ک اینجوری کمر همت ب نابودی بدنت بستی؟؟؟

جلوگیری داشتم میگم که قرص میخوردم بعدش 

دومی هم که شده بود خیلی عجیب بود ‌ و ناخواسته 

جلوگیری داشتم میگم که قرص میخوردم بعدش دومی هم که شده بود خیلی عجیب بود ‌ و ناخواسته

خب عزبزم قرص هم بدن تورو نابود میکنه😭😭چرا ب فکر خودت نیستی زن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دودقیقه حامله نشو تا یه فکری کنیم

😂😂😂👌

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
جلوگیری داشتم میگم که قرص میخوردم بعدش دومی هم که شده بود خیلی عجیب بود ‌ و ناخواسته

و اینکه قرص روش جلوگیری صد در صدی نیست

فق ک ا ن د و م صد در صده

چون واسه خودت ارزش قائل نیستی عزیزم.

عزیزم شما چه دلیلی داره قضاوت کنی ؟

مگه تو زندگی بنده حضور داری ؟

من خوشم میاد به خودم آسیب بزنم ؟

فقط منم که تو دنیا سقط داشتم ؟ 

با احترام من برای خودم ارزش قاعل هستم چیزی که به سلااح بوده رو تصمیم گرفتم