2777
2789
عنوان

عشقم بهم گفت خودت هم بخوای بهت دست نمی‌زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خیلی آدم ساده واحساسی هستید این آقا به شما هیچ علاقه ای نداره وفقط خواسته ازسر باز کنه چون به قول شما آدم درستی نیست وتنوع طلبه در خودش نمیبینه به کسی متعهد باشه پس شما هم فراموشش کنید حیف دختری مثل شماست برو خدارو شکر کن خودش اعتراف کرد که آدم ازدواج نیست

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

من چی کم داشتم خببب

بحث کم بودن نیست عزیزم هرکس سلایقی داره شاید ایشون شمارو نمیپسنده ولی در نظر یک پسر بالاتر ازاون شما بهترین گزینه باشین درکل ول کن دوست داشته باشه خودش میاد دنبالت

کاربری دست دونفر
من نمیتونم فراموشش کنم😭😭😭

از من به شما نصیحت فراموشش کنید اگه برای خودتون ارزش قائل هستید دوست عزیز یه روز کسی وارد زندگیت میشه که بیشتر از این نر دوستش داشته باشید توکل به خدا

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند