2777
2789

۱۸یالگی متاهل شدم با اولین شخص ک اومد توی زندگیم.آدم خوبیه ولی من حسم به متاهلی کلا رفته.حس حسرت دارم وقتی میبینم بقیه با عشق ازدواج میکنن. شوق دارن واسه رسیدن ب هم.ب چشمم نمیاد محبتهای همسرم.میترسم واقعا

شغل دارم.ی بچه هم دارم.دیگه نمیتونه خر کنه منو سر هر چیزی. خیلی توقعات داشتم ک برطرف نشده.رابطه جنسی خوب میخاستم ک ادم گرمی نیس. من عاشق رمانتیک بازی هستم ک اون فقط توی مناسبتها هست اونم ن همش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من میگفت از بهترین ها همیشه عالی ترین رو انتخاب کن..

ملاک هارو بسنج کاملا بعدا..

عشق الویته اما روان ات مهمتره

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

الان عاشق شدی. ولی بهت قول میدم یکی دوسال دیگه این عشقت سرکوب میشه. منم 19سالگی ازدواج کردم. 30عاشق شدم. کلی معیار ملاک وچیز یادگرفتم. ولی سعی کردم زندگی فیلیم رابسازم

❤️❤️

من ۲۵ سالمه خیلی وقته این حسو دارم همش حسرت میخورم چرا با عشق ازدواج نکردم چرا ب خیلی چیزا توجه نکردم 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خوبه رفتارش بهتر شده.ولی تفاوت سن کم داشتیم خیلی اذیت شدم با کاراش. خوش قیافه نیست

خب بهش بگو که نیاز جنسی داری 

شاید درست شد

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️