2777
2789

عزیزدلم درکت میکنم منم همین حال تورو داشتم میگذره سعی کن با هم اتاقیات بیشتر معاشرت کنی خیلی تاثیر داره حالتو بهتر میکنه زنگ بزن خونتون زیاد حرف بزن باهاشون یکی دوهفته بگذره اوکی میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن با هم اتاقیات دوست بشی، باهاشون بری تفریح، سفر، شهر گردیو...

اتاقمون ۴ نفرس در حد معمولی باهاشون حرف میزنم ن زیاد نمیدونم شبا چرا حس بدی نیاد سراغم دلم بشدت میگیره همش دلم میخاد گریه کنم

اتاقمون ۴ نفرس در حد معمولی باهاشون حرف میزنم ن زیاد نمیدونم شبا چرا حس بدی نیاد سراغم دلم بشدت میگی ...

خب تو اون 3 نفرو باید 4 سال تحمل کنی، چه بهتر که باهاشون رفیق بشی و باهم راحت باشین، اون گریه هم بخاطر شهر غریب و دوری از خانوادش بعدچند وقت درست میشه

....💖!
عزیزدلم درکت میکنم منم همین حال تورو داشتم میگذره سعی کن با هم اتاقیات بیشتر معاشرت کنی خیلی تاثیر د ...

ممنون از همدلیت ولی این حس بیشتر شبا میاد سراغم دلم میگیره من درون گرا هستم فقط در حد معمول باهاشون گپ و گفت دارم 

خب تو اون 3 نفرو باید 4 سال تحمل کنی، چه بهتر که باهاشون رفیق بشی و باهم راحت باشین، اون گریه هم بخا ...

مثلا اونا خیلی راحت حرفای رکیک رو باشوخی میگن و میخندن ولی من نمیخوام مثل اونا اینطور حرف بزنم

مثلا اونا خیلی راحت حرفای رکیک رو باشوخی میگن و میخندن ولی من نمیخوام مثل اونا اینطور حرف بزنم

واسه صمیمی شدن که حتما نباید مثل اونا شد... منظورم اینکه یجوری خودتو باهاشون راحت کنی که در اینده اذیتت نکنن

....💖!
یعنی چطور باهاشون صمیمی شم؟

حقیقتش چون ادم برونگراییم خودم کلا صمیمی میشم زود واسه همین ایده های زیادی ندارم ولی مثلا، میتونی سر صحبتو باهاشون باز کنی و بگی مثلا بچه ها میاین فلان روز بریم سینما؟ یا بریم شهر بازی؟ یا بریم پارک؟ و... نمیدونم بگی، لباس ندارم میاین بریم خرید یکمم شهرو ببینیم؟ 

....💖!
ممنون از رهنماییت من ادم درون گراییم بنظرت چجوری خودمو تغییر بدم؟

18 سال اینجوری بودی و شخصیتت اینه، به نظرم درونگرا بودن بد هم نیست خیلی، سعی نکن خودتو تغییر بدی😅 

....💖!