2777
2789
عنوان

بی اختیاری خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اوه دقیقا مثله منی حالا من از تو فجیع ترم...تو خیابون دارم راه میرم یهو الکی خندم میگیره...یا مثلا با شوهرم قرار میزارم از فاصله صد متری میبینمش شروع میکنه خنده...گاهی مردا نگام میکنن کثافتا فکر میکنن منظوری دارم

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
از بچگی بودم، یادمه تو دبیرستان چند بار معلممومنوزاز کلاس مینداخت بیرون، مثلا یهو شلوار معلمم واسم م ...

😂😂😂😂😂😂چیزی میزنی خاهر اوسکل شدی رفتا یه فکری بردار عاااخه شلوارم مگ خنده داره شایدم قوه تخیلت بالاس😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عزیزم ببخشید میپرسم ولی افسردگی نداری احیانا ؟

فکر نکنم، 

دقیقا تو نت که چرخیدم نوشته بود یکی از علائم افسردگی ه، واسه همین یکم ترسیدم

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤