2777
2789

ببینید من متاهلم و درس میخونم بعد هرجا میرم میگن ول کن تنها کسی ک میگه بخون مادرشوهر و شوهرمه ک میگن بخون تلاش کن حتی سر همین قضیه چندماهه ک مادرشوهرم نیومده خونمون ک راحت درس بخونم یا اکثر روزایی ک شوهرم میدونه برنامم سنگینه نمیزاره شام بزارم یا کارخونه بکنم میگ تمرکزت رو درست باشه بعد هرجا میرم میگم درس میخونم میگن دیوونه ای تحصیل تنها راه رسیدن ب فقره تحصیل اولین شکست هرآومیه من میدونستم پسرمو از کلاس هفتم دیگ نمیزاشتم بخونه و این حرفا واقعا بهم میریزممم :)چی کنم حرفشون تاثیر نزاره روم

فقط متمرکز باش روی درست ههییییچی بهتر وقشنگ تراز درس نیست که ترو میتونه به جایی برسونه

چی داری میخونی برای ازمون استخدامیه؟ یاکنکور؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بستگی داره هدفت چیه چرا بعضیا میگن درس خوب نیست چون نظام درسی ما خوب نیست هرچی میخونی بعد میری تو کار هیچکدوم بدرت نمیخوره یا مثلا تخصص خاصی بهت یاد نمیدن  عزیزم درس فقط به دانشگاه نیست تو مثلا میتونی بری یه آموزش خیلی خفن ببینی تو یه کاری متخصص شی بعد اونموقع هم مهارت لازم داری هم کار بی هدف درس نخون که فقط تحصیلکرده باشی بعضی وقتا باید مسیر زندگی تغییر کنه باید به تغییر تن بدی مثلا منم یهو کشیدم زیر کاری که 10 سال انجام میدادم چرا چون دیگخ نمیخواستم کارمند باشم