2777
2789

بچه ها بگین چجوری بگم سه ساعت میرم پذیرایی به مامانم بگم روم نمیشه برمی‌گردم 

پسر عموی مادرم خواستگاری کردن تابستون 

سه سال بود میخواستن من خبر نداشتم و پسر خوبیه زرنگ هم هست تو کار و پول درآوردن درسش و هم میخونه و اینکه عمو های مادرم خیلی همسر دوست هستن خانواده های شادی هستن خیلی باهاشون رفت و آمد داریم معمولا 

خلاصه من همون اول جواب رد دادم قاطعانه کل خانواده ام دایی هام خاله هام همشون حرف زدن که این کیس واقعا خیلی مناسبه چون خودمون هم خیلی می‌شناسیم و اینها خلاصه گذشت تا یه ماه پیش پسره پیام داد ازم خواست آشنا بشیم خیلی ام خجالت می‌کشید بعد این مدت نظرم تغییر کرده الان گیر کردم به مامانم چطوری بگم

و اینکه می‌خوام چند ماه آشنایی داشته باشیم ن فورا عقد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به پسره بگو به مامانش بگه زنگ بزنه با مادرت صحبت کنه

ممکنه مادر اسی ندونه نظر اسی برگشته باز ردش کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اسی نظرتو به مادرت پیامک کن 😁

حالا الان با پسرِ حرف میزنی؟ مطمئنی باز میاد خواستگاری؟

اسی نظرتو به مادرت پیامک کن 😁حالا الان با پسرِ حرف میزنی؟ مطمئنی باز میاد خواستگاری؟

پدرمونو درآوردن خواهرم هربار رفتیم اردبیل پدر مادرش اومدن خونه مادربزرگم انقد منو دوست دارن جلو جلو انگشتر نشون و خریده بودن چند ماه پیش😂 واقعا بهترین کار پیام دادنه

پدرمونو درآوردن خواهرم هربار رفتیم اردبیل پدر مادرش اومدن خونه مادربزرگم انقد منو دوست دارن جلو جلو ...

😍🤣

خب پس وقتی پسر خوبیه زود دست بجنبون