یک کار پیدا کردم که خیلی خسته کننده بود و حقوقش ۱و نیم بنظرتون برگردم به اون کار ؟
اخه هیچ کار دیگه ای نیست دنبال کارم توروخدا پیشنهاد بدید
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
فروشندگی شیفت عصر مغازه فست فود یا لباس و کفش و...
شهر کوچیکم بدردم نمیخوره علاوه بر اینکه اینم همون مثل شغل قبلیمه
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دوستام دوره حسابداری رفتن جهاد دانشگاهی یاد گرفتن مدرک گرفتنن دور کار گرفتن از تعداد زیادی موبایل فروشی های شهرمون😂🤔حالا نمیدونم ب دردت میخوره یا ن ولی ایده خوبیه
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
من دوستام دوره حسابداری رفتن جهاد دانشگاهی یاد گرفتن مدرک گرفتنن دور کار گرفتن از تعداد زیادی موبایل ...
دور کار یعنی چی چجوریه ؟
درامدشون چقدره؟
درامدشون نمیدونم یعنی توی خوابگاه انجام میدن حضوری نمیرن
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤