نمیدونم هورمونام ب هم ریخته یا واقعأ مشکلاتم بزرگن این استرسا خیلی داره اذیتم میکنن رو بچمم تأثیر میذاره اول اینکه شوهرم اعتیاد ب الکل داره هرشب میخوره دوم اینکه شوهر من کار میکنه مثل تراکتور ولی همه پولاش برای پدر مادرشه و سر سال ک میشه ما برای جا ب جایی کاسه چ کنم چ کنم دستمونه ناشکری نمیکنم خداروشکر هزاران مرتبه سقفی بالاسرمه لخت نیستم شکمم سیر ولی اینکه یکی دیگه داره حقمو میخوره خیلی داره بهم فشار میاره اصلأ روز ب روز این موضوع داره بیشتر عذابم میده حتی بیشتر از عرق خوردنش پس فردا بچه من باید تو رفاه باشه خواهش میکنم ی راهی جلو پام بذارید
عرق خوردنش خیلی مهم تره با زبون خوش ازش بخواد کم کم بذاره کنار پس فردا هر شب مست و پاتیل چه پدری میخاد بشه؟ بعدم خودت قرعه کشی بذار به بهونه های مختلف ازش پول بگیر پی خودت جمع کن کمتر بتونه به اونا برسه
تنها راه اینه که همش ازش بخوای براتون چیز میز بخره
یا وام بگیر باهاش طلا بخر قسطاشو اون بده
خلاصه باید خرج بتراشی براش
الان برو با پولاش سیسمونی بخر
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
عرق خوردنش خیلی مهم تره با زبون خوش ازش بخواد کم کم بذاره کنار پس فردا هر شب مست و پاتیل چه پدری میخ ...
من تازه ی ساله ازدواج کردم چقتی منم پا میذارم رو خرخرش کم میاره خییییلی تو مشکلات ضعیفه و ب هم میریزه نمیتونه مدیریت کنه و متأسفانه اولویتش اونا هستن ببین جوریه ک کارشون باهمه اسم شراکت روشه ولی هیچ شراکتی ندارن مثلأ من بهونه بیارم پول ازش بگیرم اون پولو بدم ی چی بخرم این هیچوقت باعث پیشرفت ما تو زندگی نمیشه
وقتی تو خرج براش نتراشی اونم پولاشو میده میره تنها راه اینه که همش ازش بخوای براتون چیز میز بخره یا ...
خب من خرج میتراشم ولی ایا این خورده خرجا باعث پیشرفت ما میشه؟؟الان من جارو شارژی میخام خب جارو شارژی برای من خونه و ماشین میشه؟؟؟منم اگه این وسط بهش فشار بیارم شاید بره معتاد شه یا خیلی اذیت شه بدم همینکارو کردم پولی ک بابام داد بهم دادم طلا و ی سری وسایل جزئی گفتم سیسمونی رو خودت بخر
خب من خرج میتراشم ولی ایا این خورده خرجا باعث پیشرفت ما میشه؟؟الان من جارو شارژی میخام خب جارو شارژی ...
ببین برای شروع باید خرج بتراشی تا عادت پول دادن به پدر و مادرش از سرش بیوفته و اونا هم توقعشون رو بیارن پایین
بعد از یه مدت که درست شد حالا وقت پول جمع کردنه
اخلاق شوهرتم من نمیدونم
اگر آدمیه که بهت ماهانه میده یه مبلغ بالایی ازش بگیر
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
اگه خیلی بهش فشار بیاد این وسط و یهو معتاد شه یا چ میدونم از زندگی ببره چی؟؟؟وقتی اونا توقعشون رو نی ...
اینجور نمیشه
وقتی به شما پول بده دیگه به پدر و مادرش نمیده
تو هم با سیاست باش
سعی کن پولایی که ازش میگیری بیشتر پس اندازی باشه
مثلا طلا بگیر باهاشون و قایم کن
دارم همین کارو میکنم مثلأ قلک گرفتم گفتم روزی صد یا دویست بیار بنداز توش یا الکی میرم بیرون میگم رفت ...
نترس وظیفشه این خورد خورد که میگیری ادامه بده بعدم یه مبلغ تعیین کن بگو ماهانه بهت بده مثلاً دو تومن سه تومن در حد توانش با هم به توافق برسین. بچه خرج داره وظیفشع تامین کنه