2777
2789
عنوان

از دیروز نیستش

143 بازدید | 11 پست

از ی جایی پر بود سر من خالی کرد و ب نوع حرف زدن و کلماتم گیر داد تو این ۴ ماه بی احترامی ازش ندیده بودم ولی پری شب اسمم رو توهین گونه خطاب کرد و خیلی ناراحت شدم و شب بخیر گفتم روز بعدش زنگ زد سرد جواب دادم معذرت خواهی نکرد و بعد ۲ ساعت زنگ زد و بهش گفتم رفتارش ناراحتم کرده و حق نداره هیچ وقت اینطوری صدام کنه گفت جلوی کسی ک بی احترامی نکردم بت بهش گفتم تو اول همه احترامم رو باید پیش خودم نگه داری بعد بقیه گفت حوصله بحث ندارم و قط کرد بعد نیم ساعت چند بار زنگ زدم و پیام دادم بیا دلخوری رو کنار بزاریم جواب نداد و الان از دیروز ظهر دیگه خبری ازش نیست منظورش از این کارش چیه؟

قبلش اینطور نبود و دم ب دقیقه ازم خبر داشت و اگه نبودم نگران میشد جالبه نزدیک تاریخ ماهگردمونم اینطوری میشه یهو بنظرتون دلیل کارش چیه؟ و واکنش من چطور باید باشه؟

کسی ک بلد نیست بهت احترام بذاره همون بهتر ک بره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چند بار زنگ زدی و پیام دادی 

میشه ازت خواهش کنم بس کنی لطفا 

اون توهین کرده تو پیشنهاد میدی دلخوری رفع شه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار زنگ زدی و پیام دادی میشه ازت خواهش کنم بس کنی لطفا اون توهین کرده تو پیشنهاد میدی دلخوری ر ...

دیگه بهش پیام ندم؟

حالا این رفتارش چ معنی داره؟ میخواد رابطه رو تموم کنه؟

نکن شما تاریخ۹ام برج۵اشناشدین

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
بمیرم برات چ ماجرای سختی رو گذروندی بیوتو خوندم

😭😭😭برادرمنم ازبرج۵شروع کرد به قهرتابرج۶و۷کلن بی محلی

چندوقت ازخونه رفته

خیلی داغونم

این ماجرام کلن اتیشم زد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خدا کمکتون کنه سخته این احساس

خیلی سخته حس مرگ تدریجی هست💔💔

😭😭😭برادرمنم ازبرج۵شروع کرد به قهرتابرج۶و۷کلن بی محلیچندوقت ازخونه رفتهخیلی داغونماین ماجرام کلن ا ...

ببین ی نصیحت هیچ وقت رفیقاتو با عشقت آشنا نکن و همچنین پیش فامیل و در و همسایه از شوهرت تعریف نکن یا بدشو نگو 

ببین ی نصیحت هیچ وقت رفیقاتو با عشقت آشنا نکن و همچنین پیش فامیل و در و همسایه از شوهرت تعریف نکن یا ...

هعی دقیقا

خدا ازادم خراب نگذره