الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
منم امروز رفتم ازمایشگاه، حین پذیرش یهو سرم گیج رفت، به شوهرم قبلش گفتم، دیگه نفهمیدم چی شد تا یه آن فهمیدم رو تخت دراز کشیدم، خجالت کشیدم از کسایی که بلندم کردن