2777
2789

پسفردا میخوایم بریم عکسای عروسیموتو تو اتلیه انتخاب کنیم تا البومش کنه مادرشوهرمم یه کاری دارع همراهمون میاد

بنظرتون اونم ببریم اتلیه . با اومدنش مشکل ندارم میترسم بیاد بگه نه هزینش بالاس ارزون بردارین و این چیزااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زنگ بزن آتلیه هماهنگ کن بهت تماس بگیرن بگن ی روز دیگه بیاین و خودشون تماس میگیرن ،این طوری شوهرتم غر نمیزنه ،ولی اصلا و ابدا نرو باهاش که زهر مار میشه برات و اذیت میشی

عزیزم باهاتون آتلیه نره بهتره اگه حتما همراهتونه مادر شوهر کار آتلیه رو بزارین واسه یه روز دیگه خودت ...

ممکنه تا چند وقت دیگه نتونم برم چون شوهرم کار داره اصن بیکار نمیشه برا همین دو دلم

نه زنگ بزن آتلیه هماهنگ کن بهت تماس بگیرن بگن ی روز دیگه بیاین و خودشون تماس میگیرن ،این طوری شوهرتم ...

ممکنه تا چند وقت دیگه نتونم برم چون شوهرم کار داره اصن بیکار نمیشه برا همین دو دلم

عزیزم دیر هم بشه بهتره تا اینکه همراهتون باشه 

کلا این چیزا رو نباید تو دید خانواده شوهر باشن

خانواده شوهر با عروس حسودیشون میشه 

الان اولشه...

ممکنه ببینه همون چندتا عکس گرون شد و این حرفا هی حسادت کنن