2777
2789
عنوان

چطوری دست از این اخلاقم بر دارم

118 بازدید | 13 پست

من جدیدن متوجه یه رفتاری از خودم شدم ک واقعا بدم میاد

همش دنبال جلب توجه عاطفی هستم از دوستام و....ب قدری ک بعضی وقتا مشکلو بزرگ میکنم ک بگن چته فلان و...

همش دنبال توجه شونم

همین انتظار منو ازشون برد بالا و برخلاف خواستم همه چی پیش میره ازشون اسیب میبینم انتظار دارم فلان حرف نزنن انتظار دارم وقتی حالم بد بهم پیام بدم(اما اینم بگم خودم می‌دونم ک زیاد شرورشو در نمیارم) فقط این وابستگی انتظار اذیت میکنه ۱۶سالمه کسی میتونه کمکم کن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه وقتی حالت بده بهت پیام بدن که انتظار زیادی نیست. دوستین مثلا. مگه اینکه از اونایی باشی که همش ...

نه اتفاقا اصلا مشکلاتو خیلی پیششون نمیارم اما اونا فکر میکنن همیشه من حساس زود رنجم با اهمیت ندادن بهتر میشم 

این خیلی طبیعیه تو داری دوران بلوغ رو پشت سر میزاری و به خاطر ترشح یه عالمه هورمون توی بدنت نمیتونی درست به افکارت نظم بدی 

بهترین کار اینه که خودتو مشغول کنی 

ورزش کن یه هنر جدید یاد بگیر از تنهایی و گوشه نشستن توی خونه دوری کن 

خودتو بهتر بشناس ببین به چی علاقه داری اون کارو انجام بده حتی اگه به نظرت سخت و غیر قابل انجام باشه

و مهم تر از همه برای درس خوندن برنامه بچین و درستو خوب بخون 

درس.      درس.     درس 

خیلی مهمه