2777
2789

راستش ۶ ماهیه با یه پسری دوستم و دوستم داره گفته قصدمم جدیه ولی فعلا هیچی نداره و داره از صفر شروع میکنه طول این مدت که باهاش بودم دو تا خواستگار و رد کردم الان یه خواستگار اومده که همه جی تمومه هم از نطر اخلاق خانواده و هم از نظر شغلی به رلم گفتم پا پیش بزاره چون خانوادم تحت فشار گذاشتن که بله رو بگم گفت شرایطم جور نیس پول حلقه نامزدیم ندارم هیچی ندارم گفتم فدای سرت نقره میخریم میگیم طلا سفیده نامزد میمونیم تا کارت جور شه حداقل بتونیم یه خونه اجاره کنیم بریم سرخونه زندگیمون ابنو که گفتم دیدم رفت خطاش خاموش کرد و همه حساباش و دلیت کرد تا چند ساعت بعدش اومد گفت من کسی پشتم نیست بابامم وضع مالی خوبی نداره خودمم که هیچی میگی چکار کنم گفتم برو با خانوادت حرف بزن رفت و بعد چند ساعت برگشت گفت حرف زدم بابام ناراضیه میگه تو غلط کردی وقتی حتی پول گل خواستگاری و نداری میخای بری خواستگاری 💔 و به هر دری زدم نشد و.... و گفت خدافظت برا همیشه تا یروز نبودش من کلی گریه کردم داشتم روانی میشدم ا نبودش زنگ زدم به دوستاش داداشش که به فلانی بگو برگرده نباید اینطوری میرفت اونم گفته بود که بش بگین خودتو پاسوز من نکن و حاضر نشد حرفی با من بزنه و بعد دیشب پیامم داد و زنگ زد که پشیمونم و کارم درست نبود و بهم فرصت بده همه جیو درست کنم و پام بمونو .... حالا من موندم چکار کنم میشه راهنماییم کنید🫠

خدایا شکرت❤🌹

اگر شرایط خاستگارت اوکی هست باهاش ازدواج کن 

واقع بین باش شرایط اقتصادی خیلییییییی بده خودش که داره میگه از پس هزینه ها برنمیاد اگر با این پسر بمونی حداقل ۵ سال دیگه بتونه پا پیش بذاره تازه معلوم نیست تا اون موقع چی پیش بیاد 

آینده خودتو پاسوز این پسر نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش زمان بخواه که یه تاریخی رو تعیین کنه برای خواستگاری اومدن اگر زمانش معقول بود یعنی مثلا باتوجه به شرایطت گفت تا دوسه ماه، بهش فرصت بده ولی اگر منّ ومن کرد و گفت ۳ ۴ سال بعد یا نتونست زمان مشخصی تعیین کنه به نظرم وقتتو هدر نده چون پسر بی برنامه نمیتونه خوشبختت کنه ولی اگر باهدف باشه همه چیز شدنیه حالا بستگی داره به جوابش

میتونم فراموشش کنم؟🫠

اره میتونی فراموش کنی 

به آینده و رفاه فکر کن به آینده بچه هات فکر کن 

هر مردی که مشکل مالی داشته باشه کلی اعصاب خوردی داره هرچقدر عاشق باشه بازم دعوا هست چون واقعیت زندگی پول هست 

به نظر من ولش کن کسی که نه خودش پولی داره نه خونوادش حمایتش میکنن خودتو پاسوزش نکن به همون خواستگارت ...

مامانمم همینو میگه میگه اون اگه واقعا دوسو داشت باز خودش یه حرکتی میزد ک بیاد با بابات خرف بزنه

خدایا شکرت❤🌹
ازش زمان بخواه که یه تاریخی رو تعیین کنه برای خواستگاری اومدن اگر زمانش معقول بود یعنی مثلا باتوجه ب ...

گفته باید چندسال بگذره تا بتونم بیام خواستگاریت💔

خدایا شکرت❤🌹
مامانمم همینو میگه میگه اون اگه واقعا دوسو داشت باز خودش یه حرکتی میزد ک بیاد با بابات خرف بزنه

همین دیگه ،معلومه که خیلی لی رابطه رو جدی نگرفته تو هم خودتو معطلش نکن مگه چند سال جوونی و میتونی زندگی کنی که همش تو انتظار و استرس بگذره

همین دیگه ،معلومه که خیلی لی رابطه رو جدی نگرفته تو هم خودتو معطلش نکن مگه چند سال جوونی و میتونی زن ...

دقیقااا

بعد تا حتی ازش خواستم یکمم با مامانم حرف بزنه راضی نشد گفت فعلا رابطمون پنهون بمونه بهتره شاید نزاره باهام باشیم

خدایا شکرت❤🌹