2777
2789
عنوان

ازدواج💍

215 بازدید | 18 پست

سلام 

من ۲۳ سالمه ،دلم زندگی مستقل میخواد و خب یه سری نیاز های عاطفی و.. دارم از طرفی دخترای هم سن کوچیک تر من دارن ازدواج میکنن و حرفای بقیه کم کم داره اذیتم میکنه و جدای ازین بحثا خودمم دوست دارم ازدواج کنم چون اهل دوست پسر و اینجور روابط نیستم

لطفا اگه دعایی ذکر نماز قانون جذب یا هر چیزی که ازش نتیجه دیدی بهم بگید ممنون میشم

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج موفق خیلی خوبه اما خشبختیت رو تو ازدواج نبین

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
خیلی خوندم نشد ک بشه..صلاح نی..پس بی‌خیال شدم..البته من بستگی دارم

ایشالله به زودی زود عروس بشی و خوشبخت عزیزم💕

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱
چقدر منی ازدواج کردن باید تو سرنوشتت باشه ایشالا خدا هر چی به صلاحته و یه ادم خوب رو سر راهت قرار بد ...

آمین 

همچنین برای شما💕

بابا چه خبره چرا شماها با این سن کم انقدر هول میزنین ؟ اصن همین که انقدر حرف بقیه براتون مهمه و همه فکرتون اینه که یه لباس عروس بپوشین و یه شوهر داشته باشین یعنی بچه این هنووووز . توی این روزگاری که پولو باید از زیر پای فیل بکشی بیرون ، وضعی که همه زرتی خیانت میکنن به این بهانه که جوونی نکردن لذت نبردن زودی وارد زندگی و مشلاتش شدن، شماها چجوری میخواین زندگی بچرخونین؟ سطع دغدغه شما فقط شوهره؟ دنبال پیشرفت و هیچی دیگه نیستین؟ واقعا آدم متاسف میشه این مدل تاپیکارو میبینه . نهایت آمال و آرزوها و موفقیتتون شده شوهر کردن که فردا بیاین بگین خیانت دیدم چیکار کنم جاریم اینو گفت چیکار کنم 

بله🙂

تو که نامزد داشتی ،این جوری که ختم و اینا و...اینا درست نیست ، ازدواج تو تقدیر ادم نوشته شده دست خود ادم نیست فقط میتونید دعا کنید ، اینم بدونید خدا کسی رو میاره که شما میخواید و براتون بهترینه