2777
2789

وای دارم دیونه میشم ب معنای کاملللل 

۵ روزه فقد اومدم استراحت کنم همین 

ولی همش یه اتفاقی میفته حس میکنم نحس هستم😭

همش سر چیزای چرت با خانوادم اختلاف دارم 

منو باز تحقیر میکنن  با اینکه ب درس و ‌‌‌‌کارام میرسم بازم میگن درس بخون  عامل اصلی هم بابامه  مامانمو خیلی تحریک میکنه سر درس خوندن من هی صب تا شب زیر گوشش میگه این تنبله!!!! وگرنه مامانم در حالت عادی اینجوری نیست!  سر هر چیز کوچیکی منت سرم میزارن انقدر منت سرم میزارن حد نداره!! دوباره مشکلات چند سال قبل رو سر هر حرف کوچیکی رو سرم میزنن   مامان و بابامم ک هنوز اخلاف دارن مامانم پشت تلفن میگفت خیلی خوبیم ولی اومدم دیدم بابام همونه فقط یه کم بهتر شده  ولی مامانم صبرش خیلیییییی زیاد تر شده

۱ ماه تنها تو یه خونه تو شهر دانشگام زندگی میکردم یه بارم گریه نکردم غصه خوردم ولی گریه نه !! ناهار و شام برای خودم آماده میکردم  تنها بودم ولی شاید ب خاطر افسردگیم غمگین هم بودم ولی مثل الان داغون نبودم تمام بدبختی هام یادم اومده دارم زار زار گریه میکنم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره برگردم چند روز دیگه ولی دلم خیلی شکسته من به مامانم خیلی وابستم ولی به بابام نهه حس میکنم ب ...

نه نباید اینطور فکر کنین .شما هیچ تقصیری ندارین .شاید یه مدت دور بودن فعلا بهترین کار باشه

می فهمم شرایط خیلی سختیه .تابحال شده باهاشون خصوصا با پدرتون تنها بدون بحث صجبت کنین یا ازشون خواهش ...

درک نمیکنن متاسفانه فک میکنن بهونه میارم اصلا جنس مشکلاتم رو متوجه نمیشن  نسل ما رو راحت طلب میدونن

ازیه سنی به بعد زندگی کردن با والدین خیلی پیچیده میشه اینو  بیشتر مردم دنیا فهمیدن و انجامش میدن ولی خوب اینجا  شرایط عرفی ومالی اجازه نمیده طرفین با ارامش زندگی کنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟