2777
2789
عنوان

آیندم با دستای خودم خراب میکنم

116 بازدید | 13 پست

سلام وای چرا من اینجور فکر میکنم فکر میکنم همه درس میتونن میخوننن من ذهنم کلا الکی خودش درگیر میشه نمیزلره من بخونم فکرای الکی مثلا یه مطلب یاد نمییگرم چون فکرم نمیزاره دوست دارم مثلا درس از زو علاقه بخونم ولی مثلا فکرم نمیزاره کلا میگم فکر تو نمیزاره تو ب جایی برسی یک ماه از مدرسه گذشته من درگیر این ذهن چررررت تراخدا راه حل بهم بگین چکار کنم غبطه میخورم همه قشنگ میخونن ولی من مثلا ذهنم نمیزاره حتی یه مطلبی یاد بگیرم🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول همین گوشی دست گرفتن، یکی از عوامل پرت شدن ذهنه

یه سری بازی های گدشی و کامپیوتر باعث میشه تمرکز رو مطالب سخت بشه برا آدم

دوم قرار گرفتن تو جو برای انسان ذهن رو گول میزنه

مثلا شما بخوای درس بخونی، بری کتابخونه بشینی بخونی، چون همه مشغولن اونجا، شما هم با قرارگیری در اون محیط، ناخودآگاه حواست جمع تر میشه

خیلی دخترا برا درس و کنکور میان کتابخونه اتفاقا

سوم بعضی خوراکی ها ک باعث بیش فعالی کودکان میشه، با انرژی زیاد دادن به بزرگترها هم صدمه میزنه و باعث پرش مغز و حواس میشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
مدیتیشن کن اول سعی کن نفس عمیق بکشی بعد تو ذهن یه ذره بین بردار ببین چه فکری میاد زوم کن روش از بین ...

مثلا میگم واسه همیشه هستش نمیتونم به کسی بگم چون خودم برای خودم درستش کردم نمیتونم رهاش کنم خانوادم نمیفهمننن فقط میگن بخون🤕موقع بیایم درس بخونم این برام پیش میاد فکر میکنم ذهنم ابددا اگه بزاره من ب جایی برسم

اول همین گوشی دست گرفتن، یکی از عوامل پرت شدن ذهنهیه سری بازی های گدشی و کامپیوتر باعث میشه تمرکز رو ...

میدونین چیه من مثلا همش فکر میکنم ذهنم بهم دستور میده اینجور مثلا تو ذهنم یه چیزایی تصور میکنم حالم بد میشه🤕

میدونین چیه من مثلا همش فکر میکنم ذهنم بهم دستور میده اینجور مثلا تو ذهنم یه چیزایی تصور میکنم حالم ...

نشخوار مغزی هم دارید

کاش پیش مشاوران درسی برین و بهترین راهکارها رو میده بهتون

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
نشخوار مغزی هم داریدکاش پیش مشاوران درسی برین و بهترین راهکارها رو میده بهتون

آزه همش فکر میکنم ذهن نابود کننده زندگی منه با اینکه میدونم اگه درس نخونم ایندم خرابه ولی این ذهنم منو نابود میکنع😢