2777
2789
عنوان

تبریزی هاااا کلا ترکا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 43 پست
بعضی کلمات در زبان ترکی هر منطقه باهم فرق دارهولی در کل بله آدم میفهمه👍

آقاااااا🥲نمیشه من ترک باشم؟یا عرب؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست ترک دارم؛ میگه ترکی ایران یا ترکیه کاملا فرق داره چطور اینا متوجه میشن

همین سوال منم هست

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
من دوست ترک دارم؛ میگه ترکی ایران یا ترکیه کاملا فرق داره چطور اینا متوجه میشن

كاملا فرق نداره ولي دقت كني متوجه ميشي 

ما حتي تركيه رفته بوديم باهم صحبت ميكرديم اونا ميفهميدن چي ميگيم درجا جواب ميدادن 

اره کاملا میفهمم میتونم به زبان اوناوحرف بزنم و بنویسم کلاسم نرفتم از فیلم یاد گرفتم

نه

منظور من اینه

که کلا با زبانی که با خانواده خودتون صحبت می‌کنید

بازیگران ترکیه صحبت میکنن؟

كاملا فرق نداره ولي دقت كني متوجه ميشي ما حتي تركيه رفته بوديم باهم صحبت ميكرديم اونا ميفهميدن چي مي ...

شما هم کامل متوجه اونا میشدید‌؟

نهمنظور من اینهکه کلا با زبانی که با خانواده خودتون صحبت می‌کنیدبازیگران ترکیه صحبت میکنن؟

نه يكم اينور اونور هست ولي خب ريشه همشون تركي هست ديگه

همينطور كه تركي تبريز و اردبيل و اروميه و زنجان باهم فرق داره ولي در كل ريشه شون زبون توك هست

ریشه هردو زبان یکیه هردوترکیِ فقط اون ترکی استانبولی این یکی ترکی آذربایجانی

آره ولی نمیشه متوجه شد خیلی فرق دارن

فارسی هم با خیلی زبون کشورهای همسایه ریشه مشترک داره ولی اونا با لهجه حرف میزنن ما دوسه تا کلمه از گفت گو رو متوجه میشیم

نهمنظور من اینهکه کلا با زبانی که با خانواده خودتون صحبت می‌کنیدبازیگران ترکیه صحبت میکنن؟

نه ما همون زبان خودمونو حرف میزنیم ترکی تبریز خودمون ولی زبان اونا رم میفهمیم

خدااااا
نه ما همون زبان خودمونو حرف میزنیم ترکی تبریز خودمون ولی زبان اونا رم میفهمیم

اوکی

حسودیم شد🤕

بله حرف ميزنن ميفهمم چي ميگن اونجور نيست كه گنگ بمونم

اوهوم...باش

شما فعلا تاپیکو خلوت کنید کمی فکر کنم ببینم کجای راهو اشتباه رفتم ترک نشدم🤣🤣🤣