2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که خاهر کوتاه قامت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 113 پست

بله اسی تاثیر داره ..😅😅

الان خواهر من کپی برابر اصل خالمه 😁...حتی قیافش فرم بدنش و تپل بودنش و حتی بعضی از اخلاق هاش😅!..انگاری دختر خالم بوده تا مامانم🤭 پس بدون قطعا قطعا تاثیر میزاره

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اگر ژن کوتاهی زیر ۱۴۰دارن، ریسک هست.    بهتره ریسک نکنید. بخصوص اینکه برادرتم کوتاهه. و ممکنه ممکنه صاحب بچه های کوتاهی   بشن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله اسی تاثیر داره ..😅😅الان خواهر من کپی برابر اصل خالمه 😁...حتی قیافش فرم بدنش و تپل بودنش و حتی ...

درسته.منم کپی خالمم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
برادرزاده من حتی ی سری رفتاراش، کپی منه، به مامانش میگم برات ناراحتم هیچ وخ فک نمیکردی بچه ت به خواه ...

عریزم 😂 دلش بخواد 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

اینجا فاز روشنفکری و خفنی میگیرن بخودشون درحالی که اگر در جایگاه ۹۰ درصد استارترای تاپیکا باشندهیچوق ...

درسته...در حالی که خواهر زاده من کپی خودمه.‌‌عکس با هم داشتیم همه فکر می‌کردند خواهر و برادریم

ممکنه بچه کوتاه باشه خانوما الکی جبهه نگیرین حتی ریز ترین مورد ها هم ممکنه مشکل بزرگی به وجود بیاره

درسته. من یه نمونشو بگم؟؟  پسرم سره عمو ش رفته و بیش فعالی داره😭

مشاور ژنتیک عزیزمو اینکه الان ببخشید کوتوله تو سونو مشخص میشه و مجوز سقط هم داره

الان سندروم دوان هم مجوز سقط نمیدن

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

اینجا فاز روشنفکری و خفنی میگیرن بخودشون درحالی که اگر در جایگاه ۹۰ درصد استارترای تاپیکا باشندهیچوق ...

هزار لایک.طوری نظر میدن انگار یه مسیله ی سادست. اتفاقا مسیله ی خیلی مهمیه. چون برادر اسی هم کوتاه حساب میشه

مشاور ژنتیک عزیزمو اینکه الان ببخشید کوتوله تو سونو مشخص میشه و مجوز سقط هم داره

نه.کل مجوز ها کنسل شده.خواهرم ماماست و مطلعم

دخترت این تاپیک مال قبله و الان نمیدونم چرت بروز شده و ما کلا پشیمون شدیم و ازدواج نکردن

خداروشکر.سعی کنید. یه دختر هم قد برادرتون پیدا کنید. نه کوتاه تر. که پسر ایندشون کوتاه نشه