2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاید

54 بازدید | 14 پست

سلام بچها میشه بگید شما که دانشجویید خرجتوت و چجور میدید؟ خانواده کلا میده؟ 

اونایی که شاغلید شغلتون چیه؟ میرسید هم به درس هم به کار ؟ لطمه نمیزنه ؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
زیااااد نمیتونم بگم

چ زیاد ؟ و چیو نمب تونی بگی ؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیام نورم، خرجم خودم میدم

سرکلاس نمیرم زیاد، میرم امتحان میدم پاس میشم

اصلا دلیلی که رفتم پیام نور همینه، اینکه حضور تو کلاس اجباری نیست بخاطر شغلم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من پیام نورم، خرجم خودم میدمسرکلاس نمیرم زیاد، میرم امتحان میدم پاس میشماصلا دلیلی که رفتم پیام نور ...

شغلت چیه ؟ 

دانشجو معلمم 

یه بخشیاز خرجام مثل خوراکی هایی که میخام بخرم و خرج رفت و آمد و وسایلی که میخام و میخرم بعدا خانواده چیزایی که خریدم رو پولش رو بهم میدن😂

البته هنوز که ندادن🤣

مامانم معتقده ما منتظر نبودیم تو بری سر کار پول بیاری تا وقتی دختر مایی خرجت با ماست 

اما هنوز که خبری نیست 🫡

ماهی ۱۰ میلیون ساعت ۴ نیم تا ۱ نیم سرکارم روزا هم درس میخونم

خوبه 

۴ و نیم صبح ؟ 

بعد رشتت چیه ؟ سخت نیست هردو ؟

ماهی ۱۰ میلیون ساعت ۴ نیم تا ۱ نیم سرکارم روزا هم درس میخونم

شغلتم بگو لطفا

خرجم زیاده نمیتونم بگم چقدر

خب کی خرجتو میده خودت؟ خودت از کجا میاری؟

کلا هزینه یک ماه تون چقدر میشه اونایی که خوابگاهی هستین ؟ لباس چند دست میگیرین در سال ؟

من هر سه و چهار ماهی یک بار لباس میخرم که ۴ تومنی میشه 

بعد گوشی به مامانم گرفتم .گوشی به خودم گرفتم s21fe

تزریق چربی

لمینت من  ماهی  ۱۴۸۰۰

دیگ جدیدا دارم طلا میگیرم دیگ خرج چربی و.. نمیکنم 

یک هزینه دارم ماهیانه ۱ تومن میدم پول لیزر برا پاک کزدن تاتو دستم  

من شهر خودم دانشگاه پیام نورم 

باهنرم قبول شدم علوم تربیتی  

ولی درامدی که تو شهر  خودم دارم نمیتونم برم اونجا من الان هر چی دوست داشته باشم میتونم بگیرم پول تو کارتممم نمیزارمم بمونه شرسع خرجش میکنم برا همین جدیدا هر ماه دارم ۱۰ تومن میدم طلا میگیرم 

۴ تومن پول خوراکی  یا گوشتی بگیرم  برا تو خونه مرغی