آوا_خانوم55 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 235 عنوان برای پیشرفت کردن و تغییر ریتم زندگی 76 بازدید | 5 پست من توو زندگیم دشمن زیاد دارم...دشمنام به هر دری زدن که پیشرفت نکنم و به خواستشونم رسیدن ، در حال حاضر هم شاهد پیشرفتشون هستمتا جایی که میدونم رسم کارما این نبود ، درسته؟حالا واسه اینکه پوزشونو به خاک بمالم چه کارایی کنم واسه پیشرفتم 1403/08/07 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5046 اینکه بدون توجه به اونها مسیری که میخواستی رو پیش بری به این فکر نکن که پوز اونهارو به خاک بزنی یا از اونها جلو بزنی ببین خودت چی دوست داری این جوری موفق میشی خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
آوا_خانوم55 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 235 حالا اگه عنوان جنجالی بود همه جواب میدادن🤦♀️
آوا_خانوم55 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 235 اینکه بدون توجه به اونها مسیری که میخواستی رو پیش بری به این فکر نکن که پوز اونهارو به خاک بزنی یا ا ... من داشتم درسمو میخوندم اینقد سنگ جلو پام انداختن از درس خوندن بیزار شدم ، فعالیت اجتماعیم مختل شد از بس حرف پشت سرم شنیدم اینا همه برنامه ریزی شده بود
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5046 من داشتم درسمو میخوندم اینقد سنگ جلو پام انداختن از درس خوندن بیزار شدم ، فعالیت اجتماعیم مختل شد از ... دوباره شروع کن و به حرف مردم توجه نکنهر کاریم بکنی باز مردم برای حرف زدن حرف درمیارن قضیه یه مرد پیر و الاغشو نمیدونی مگه؟دوباره شروع کن به خودتم متمرکز باش خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس