2777
2789

ولی نمی دونی برای کدومشون بشینی گریه کنی 

و از همین موضوع هم گریت میگیره 

افسردگی ناراحتی یا غمگین بودن نیست 

افسردگی یعنی نه چیزی از ته دل خوشحالت میکنه 

نه غمگینت🙂💔

حس درونت مرده 

رنج رو پذیرش کردی و باهاش کنار اومدی 

دنیا دیگ برات رنگی نیست بلکه خاکستریه 

از هر چیز کوچیکی گریت میگیره هااا ولی زود اشک هاتو پاک میکنی و میخندی 

دنیا و مردم رو نمی فهمی  برات بی معنی شدن 

افسردگی یعنی من دارم ادامه میدم تا عادی بمیرم 🙂

ولی همه اونایی ک تصمیم گرفتن زودتر برن رو درک میکنم و امیدوارم عاقبت خوبی داشته باشن و منو یه بزدل ندونن من حتی برای توجیح خودمم ک شده میگم شجاعم  نمی دونم شاید دارم خودمو گول میزنم!!!

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

منم همین جورم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم نخونده می‌دونم چی میگی 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

درکت میکنم نخونده می‌دونم چی میگی

💔🫂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

💔🫂

ولی اگ ی روز اومد ک همش درست شد خودت تنها خوشبگذرون

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

💔💔اما ناامید نشو خدا بزرگتر از حد تصور ماعه🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ولی اگ ی روز اومد ک همش درست شد خودت تنها خوشبگذرون

چشم💔🥲

💔💔اما ناامید نشو خدا بزرگتر از حد تصور ماعه🫂

💔:)