بعدش ماهی یبار ماسک حنا با آلوورا بزن به اضافه تخم مرغ
خیلی خوبه
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
از تندیجات غذاهای شور و کارخونه ای دوری کن حرارت کبدت رو بیار پایین حتی اگ الانم بچینی باز درمیاد فقد موخوره هارو بگیر بعدم مرتب روغن ارگان و نارگیل بزن سرتم با شامپو ختمی سفید بشور
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
روغن هارو چطور استفاده کنمشامپو ختمی رو چند بار در هفته استفاده کنم؟!
شامپو ختمی رو جایگزین شامپوهای دیگت کن،روغنو ب جاهایی ک موخوره داره بزن جوریک ع حالت خشکی و موخوره در بیاد یکمیم ب ریشه ی موهات،ولی باز تاموقعیک حرارتت پایین نیاد موخوره هس درمان قطعیش همونه،من موهام لخت بود بدون موخوره یمدت تندیجات خوردم الان موهام خشک و مجعد شده و بدون روغن قطعن تبدیل ب موخوره میشه فعلن انجوری کنترلش کردم،من با شامپو ختمی پوسته سرمم نود درصدش رفت