2777
2789
نه کلا دوس دارم هبکلمو نمایش بدم براش زحمت کشیدم

باشه فقط مواظب باش زندگیه خواهرتو خراب نکنی من میشناسمت با تاپیکای سمت که فقط برای پر بازدیدشدنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه فقط مواظب باش زندگیه خواهرتو خراب نکنی من میشناسمت با تاپیکای سمت که فقط برای پر بازدیدشدنه

از آدمای مزحبی مث تو نفرت دارم بیشتر میگیرم باش از کارایی که میکنم هرروز تاپیک میزارم

از آدمای مزحبی مث تو نفرت دارم بیشتر میگیرم باش از کارایی که میکنم هرروز تاپیک میزارم

به درک که متنفری تنفر امثال شما برام ذره ای اهمیت نداره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

شما هم بشین لایو مردا رو ضبط کن ببینه خوشش میاد

دیقا به فکرم اومد ولی لایو بدنسازی از کجابیارم ...چون یبار دیگه باهاش حرف زده بودم تودوران عقدمون الان بازم دیدم میخام عملا جوابشو بدم 

پیگیری باش گل یاس مراقب شوهرتم باش

شوهرم الحمدالله به هرزه ها نگاه نمیکنه عزیزم شما مراقب خودت باش

عزیزم اشکالی نداره تاپیک بزن و همینجا خودتو خالی کن اگه یه کم مروت داری کمتر خانواده تو اذیت کن یه کمم به خواهرت رحم کن الانم میخوای توهین کنی بازم اشکال نداره فقط به جز تنت به روح و فکرت هم برس و ارتقا بده 

عزیزم اشکالی نداره تاپیک بزن و همینجا خودتو خالی کن اگه یه کم مروت داری کمتر خانواده تو اذیت کن یه ک ...

ولش کن عزیزم معلومه بچه ساله چند بار تو تاپیکاش بودم 

سوال بوداین مورد و قیافه تاثیر داره مردا مقایسه میکنن

مردا حالا خودشون چه گوهی هستن؟

پنجاه درصدش حتی بهداشت درست هم ندارن ولی اعتماد ب نفسشونو نگم ک به انجلینا جولی هم راضی نیستن

بسکه خانما توقع مردارو بردن بالا این شده

هر خانمی ببینی دنبال عمل و کارای زیباییه که ب چشم اقا خوب بیاد مرد اگه ادم باشه زنشو هر جوری که خودش هست دوس داره اگرم حیوون باشه که بهترین هم داشته باشه بازم هرزس و چشمش میدوعه

لایک نکن.

بخاطر همین جلو دامادتون با لگ کوتاه و تاپ چسبون میچرخی؟ که مقایسه بشی با خواهرت؟😑

تیر به هدف نشست🤌

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دیقا به فکرم اومد ولی لایو بدنسازی از کجابیارم ...چون یبار دیگه باهاش حرف زده بودم تودوران عقدمون ال ...

من از رو عصبانیت گفتم ولی خودم ک رو شوهرم شناخت دارم اگه همچین کاری بکنه منم متقابلا همین کار رو میکنم چون میدونم کار ب جای باریک کشیده نمیشه

اگه شوهرتو می شناسی کولی بازی در نمیاره این کار رو بکن 

دوستان لطفا دعوا نکنین جواب منو بدین ذهنم درگیر از یه طرفم حامله ام فشار خونم رفته بالا الان قلبم تن ...

عزیزم اینجا مشورت گرفتن فایده ای نداره در ارامش با خودش صحبت کن اخه اینجا که اخلاقیات شوهرتو نمیدونن