بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
بستگی به پولت دارهاگر بالای صد میلیونه طلای آب شده خوبهاگر زیر صد میلیونه سکه تمام ونیم وریعاگر زی ...
چه جالب
من خودم درحد یه انگشتر و پلاک و اینا میتونستم بخرم
فک میکردم طلا دست دوم بگیرم بهتره
حالا حدود ۵۰تومن خواهرم از یکی طلب داره
پس که نمیده ولی میگفت طلا میخرم جاش
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلا دست دومم برا زیر ۲۰ تومن گزینه خوبیه، مخصوصا اگر بخوای یه مدت استفاده ام کنی
من که طلا نمیندازم
چون یا گم میکنم یا میشکونم
هیچکدوم طلا فروشا هم موقع خرید هم فروش سر رو از کمر میزنن و بیشتر سودشو میبرن بعدم نگرانی دزد و گم کردن و تقلبی بودن و.....بماند یا طلا برای استفاده بخرید یا صندوق طلا بزارید درسته اینم کارمزد داره اما نگران دزدی یا تقلبی بودنش نیستی سودشم هر روز میبینی ذوق میکنی نپرسید چه صندوقی تازه کارم نمیتونم راهنمایی کنم بزنید نت صندوق طلا بعدم تحقیق کنید ببینید معتبر و به صرفه از نظر خودتون کدومه و به نظرم اگه میخواید پس انداز ماهانه بزارید صندوق دو سه تا صندوق باشه بهتر و خاطر جمع تره