یاد روزهای گذشته بخیر..چقدر میدویدیم که زودتر بزرگ بشیم و خوشبختی رو پیدا کنیم...غافل از اینکه خوشبختی تو همون کوچه پس کوچه های بچگی پنهان شده...تو بغل پدر ...روی دست های مادر....تو سفره ساده دورهمی خانوادگی مون...تو همون دفتر و کتاب های دبستان....خدایا دلم تنگ شده واسه اون روزا....انگار هزارسال گذشته...دلم میخواد بازم با صدای مادرم بیداربشم که بگه پاشو مدرسه ات دیر شد...پدرم بازم یواشکی کفشام رو برام راست جفت کنه و بند کفشام رو ببنده...آخ چقدر دلتنگ همون روزام...
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
ممنون گلم...خدا پدر شما رو هم رحمت کنه...واقعا داغ عزیز سخته...بیست سال گذشته ولی اگه از من بپرسی می ...
دقیقاً
میگن خاک سرده ولی بنظر من دروغ میگن هر روز جای خالی عزیزنت بیشتر ب چشمت میاد مخصوصاً تو شادی ها