2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عکس خیلی مشخص نیست چون نوک بینیم خیلی ورم داره و چسب داره اما دست میزنم قشششنگ زیر دستم میاد ک تیزه و سفته تقریبا دکترم تهرانه آخر این ماه میتونم برم ب نظرت دیر میشه دوماه میشه آخر این ماه  

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

اگر سفته غضروفه 

کاریشم نمیشه کرد 

هی دکتر میگه ورم بخوابه میره و فلان ، همش الکیه 

واسع من داره 

همون روز که گچ رو درآوردن دیدمش 

الان ۱۲ سال میگذره هنوز هست 

واسع من دقت کنی متوجه میشی 

بقیه متوجه نمیشن 

اما همیشه رو مخم  بوده این قسمت بینیم

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

عکس بزاردست میزنی سفته؟ شاید مال غضروفش باشه برو پیش دکترت

تو عکس خیلی مشخص نیست چون نوک بینیم خیلی ورم داره و چسب داره اما دست میزنم قشششنگ زیر دستم میاد ک تیزه و سفته تقریبا دکترم تهرانه آخر این ماه میتونم برم ب نظرت دیر میشه دوماه میشه آخر این ماه  

اگر سفته غضروفه کاریشم نمیشه کرد هی دکتر میگه ورم بخوابه میره و فلان ، همش الکیه واسع من داره همون ر ...

وای توروخداااااا راست میگی   حالا چیکار کنم من حس میکنم ورمم بخوابه خیلی مشخص میشه   

به هرحال دیگه نمیشه کاریش کرد .انشاالله طوریش نباشه .فکر بد به دلت راه نده .استرس خودش سم هست

خیلی. دعا کن برام بعد از چندسال ک دوست داشتم برم  رفتم همه گفتن نکن یموقع بدتر میشه اما گوش ندادم 

نه عزیزم نوک بینیم فکر نکنم بخیه باشه آخه داخل غضروف و ایناشه داخل سوراخ بینیم نیست ک بگم بخیه س

نمیدونم والا.منم یک ماهه عمل کردم بالای بینیم استخونش باد کرده قوز شده 

دوهفته پیش رقتم چکاپ دکتر جا انداختش رفت تو

گفت دوهفته دیگ بیا باز باید جا بندازم میترسم والا

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

درد داشت؟

اره خیلی وحشتناک بود اشکام خود بخود میریخت

گفت این همون ماساژه ک دکترا میگن تو خونه بدین منتهی شماها نمیتونید خراب میکنید من خودم یهویی انجامش میدم 🥴

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری