سلام خوبین پسر ۸ساله من خیلی لاغره بردم براش چکاب بنویسن همه چیز اندازه بود کمبود نداشت من تعجبم از اینه که لاغره خیلی لاغر ولی کمبود ویتامین د۳ وکم خونی نداشت آزمایش همه نرمال الا تری گلیسرید که ۲۶۷ بود دکتر گفت ۷۰ تا زیاده الان من چکار کنن کسی تجربه ای داره دکتر دارو نداد گفت نیاز نیست
گوشت گاو گوساله سوسیس کالباس همبرگر کباب کوبیده چیپس و پفک و حتی کیک و کلوچه سس مایونز و هزارجزیره و.... حتی پوست و چربی مرغ و فندق کلسترول بالا میاره باقی مغزها اگه زیاد خورده بشه .... روغن جامد کره مخصوصا کره گیاهی همه اینا کلسترول رو میبره بالا زرشک انواع آلو انار لیمو غوره سیب و سرکه سیب و....میاره پایین سعی کن غذاهای رو کم چرب تر درست کنی کسی که کلسترول بالاست از درون همیشه حس سنگینی و ناآرامی داره به خاطر همین ناخواسته کمتر غذا میخوره که این حس سنگینی کمتر شه به خاطر همین لاغره کلسترول بیاد پایین آرومتر و شادتر و سرحال میشه وزنش میره بالا هر وقت تو مهمونی و.... غذای چرب خورد بعدش ی قاشق سرکه سیب بریز داخل آب بهش بده بخوره چربی غذاشو کم کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=358450681]گوشت گاو گوساله سوسیس کالباس همبرگر کباب کوبیده چیپس و پفک و حتی کیک و کلوچه سس مایونز و هزارجزیره و ...[/QUOTEعزیزم یه سوال دیگه سیب زمینی رو نمک بپزم همون کبابی اینم ضرر داره آخه میگن سیب زمینی وماکارانی نون همه حذف من نمیدونم چی بخوره خب بچه است مدرسه میره انرژی نمیگیره
[QUOTE=358450681]گوشت گاو گوساله سوسیس کالباس همبرگر کباب کوبیده چیپس و پفک و حتی کیک و کلوچه سس مای ...
نه بابا چه خبره براش ماکارونی درست کن با یک قاشق روغن مایع سینه مرغ رو تفت بده یا گوشت چرخ کرده صد درصد گوسفندی که مطمئن باشی گوسفنده یا سویا فقط دیگه تهدیگ بهش نده یا حتی قورمه سبزی با روغن کم و گرد لیموی زیاد با مرغ یا گوسفند براش درست کن برنج رو خیلی دقت کن اگه آبکش میکنی اصلا روغن نریز اگه کته میکنی نصف قاشق کره بریز روزی یدونه سیر خام یا سیرترشی خانگی بهش بده همراه غذا بخوره خودت انار بخر خیلی سخت نیست رب انار درست کن بزار فریزر که همیشه داشته باشی بعد غذای خورشتی نصف قاشق بده بخوره زرشک سیاه آبگیری همون که دانه داره الان فصلشه بخر بزار فریزر حدود ده تا دونه بدی بهش بخوره کار همون رب انار رو میکنه معمولا اینو تو چند قاشق آب میریزن با پشت قاشق له میکنن از صافی رد میکنن ابشو میخورن فقط کمتر کوکو وکتلت درست کن یا بادمجون سرخ شده چون اینا خیلی روغن میبره دنبه گوسفند رو اگه به جای روغن برای خورشت ها استفاده کنی ضرر نداره حتی درمان کلسترول خونه دو ماه این رژیم رو رعایت کن بعد دوباره ازش آزمایش بگیر اگه تغییرش منطقی بود همینو ادامه بده اگه دیدی بازم بالاست اونوقت سفت وسخت غذاشو کنترل کن ی چیزو دقت کن شکلاتها خیلی چربی دارن حتی تافی ها سعی کن کمتر بخوره