2777
2789

مثل خر تو گل گیر کردم

ما عاشقانه ازدواج کردیم(تو سن کم) جوری که واسه هم جون میدادیم ..

من خیلی قانع بودم فقط خودش برام مهم بود اصلا مادی نبودم حاضر بودم همه جوره باهاش زندگی کنم اون زمان واقعا نداشت ولی الان خیلی خیلی وضعش خوبه..

چندباری خیانت در حد چت توی تلگرام دیدم ازش و هرسری منو پیچوند ( دوست نداشتم باور کنم خودمو به خواب میزدم) چند سال پیش خبر تو شهرمون پیچید فلانی(شوهر من)با فلانی(یه زن متاهل) رابطه داره من بازم حرف شوهرمو باور کردم که می‌گفت می‌خوام زندگیمونو خراب کنن و دشمن دارم تا پارسال همراه من رو نصب کردم و فهمیدم بایکی چت می‌کنه حتی شوهر زنه پیش بابام رفت و به بابام گفت..

یه شب دعوا کردیم و خانوادم اومدن و همه چیو گفتن و من میخواستم برم التماسم کرد بمونم منم قبول کردم و به خاطر بچم بخشیدمش و خواستم جبران کنه...

باز بعد ۴ ماه یه دعوای اساسی راه انداخت و به خانوادم بی احترامی کرد و گوشیمو شکوند اینبار من با خانوادم رفتم و یه هفته نبودم تو اون هفته نمیذاشت بچمو ببینم یا حتی صداشو بشنوم داشتم دیوونه میشدم بعد اون یه هفته باهم رفتیم بیرون و حرف زدیم و برگشتم خونم... از اینجا به بعد شروع ماجراهاس

طلاهامو از خونه برده بهم نمی‌ده... گوشیمو که شوند برام نمیخره... این گوشی هم داره خراب میشه تعمیرش نمیکنه ( دوربینش کلا از کار افتادن) ده ماهه جاروبرقیم سوخته با دست جارو میکنم برام نمیخره... دوماهه لباسشوییم خراب شده بیکار هم هستااا ولی تعمیر کار نمیاره درست کنه..

از همه مهم تر:

هیچ جا نمی‌ذاره من برم هفته ای یه روز میرم خونه مامانم اونم خودش منو نمیبره میگه بابات بیاد ببردت و بیاردت..

نه باشگاهی نه آرایشگاهی نه دوست و رفیقی هیچ جا نمیذاره برم...سرکار هم اصلا نمی‌ذاره برم خودش هم بهم پول نمیده....اصلا من نمیتونم باهاش حرف بزنم فقط با بچش خوبه با من فقط وقت رابطه یکم خوبه... ولی هرچی واسه خونه بگم میخره و کم نمیذاره فقط و فقط منو اذیت میکنه

از یه طرف خودم آدمم دل دارم همش تو خونه منتظر ک بیاد اونم با یه اخلاق سگی روبرو میشم... از یه طرفم بچم گناه داره موندم چیکار کنم...

صبح بهش میگم واسه کسی باید بمیری که واست تب کنه... بیا بریم توافقی جداشیم هیچی هم ازت نمی‌خوام فقط هفته ای دو روز بچم باهام باشه کافیه هیچی نگفت رفت بیرون

چجوری از همراه من فهمیدی😐😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

ریز پیامکاشو در آوردم به شماره زنگ زدم به زن بود بعد از یه نرم افزاری شمارشو زدم اسمشو در اوردم

اها

این زندگی ارزش نداره

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام