mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 عنوان کیا تو اینستا واردن بیاین لطفا میدونم دیونتون کردم با سوالام اما بیاین 🥴 179 بازدید | 25 پست اگه یکی تو اینستا منو بلاک کرده صفحه پیامش میاد بالا برام اسمش ک کاربر اینستا میاد اما صفحه پیامشم میاد یعنی چی چطور بلاکیه ک صفحه پیامش میاد این ادم مهم زندگیمه لطفا جواب بدین 1403/08/07 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 7965 یا بلاک کرده یا خودش دب اکتیو کرده تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳
mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 متوجه نشدم دقیقتر میگید داشتم با یکی چت میکرردم ک دعوامون شد گفت بلاکی بعدش الان اسمش برام کاربر اینستا میاد اما هنوز صفحه چتش بازه برام میخوام میدونم بلاکم یا محدود کرده منو فقط صفحه چتش میاد مینویسم کاربر اینستا میاد بالا صفحه چتش
mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 یا بلاک کرده یا خودش دب اکتیو کرده دب اکتیو جیه بیشتر توضیح بده 😪
armanronaldo عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 179 داشتم با یکی چت میکرردم ک دعوامون شد گفت بلاکی بعدش الان اسمش برام کاربر اینستا میاد اما هنوز صفحه چ ... فک کنم بلاک کرده یا پیجشو دی اکتیو کرده (یعنی پیجشو برای مدتی غیر فعال کرده یعنی همچین پبجی موقتا تو اینستا نیست (
mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 فک کنم بلاک کرده یا پیجشو دی اکتیو کرده (یعنی پیجشو برای مدتی غیر فعال کرده یعنی همچین پبجی موقتا تو ... یعنی با این پیج خودشم نمیره اینستا؟سوال دیگه هم جواب بده لطفا اگه یکی بلاک کنه صفحه جتش میاد بالا یا نه??
armanronaldo عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 179 یعنی با این پیج خودشم نمیره اینستا؟سوال دیگه هم جواب بده لطفا اگه یکی بلاک کنه صفحه جتش میاد بالا یا ... با این پیچ برای مدت چند روز نمیتونه وارد شهصفحه چتش میاد بالا ولی پیامی فعلا براش نمیره و نمیبینه
mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 با این پیچ برای مدت چند روز نمیتونه وارد شهصفحه چتش میاد بالا ولی پیامی فعلا براش نمیره و نمیبینه پس با این توضیحات بلاکم؟؟
mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 آره الان رفتم تو صفحه چتش خوب محدودش کردم و تونستم بهش درخواست فالو بدم مگه میشه ؟؟؟خبر مرگش چطور بلاکیه
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4005 چون تازه بلاکش کرده اینجوری دوروز دیگه همین هم نمیاد بالا در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
mmmmbahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 279 چون تازه بلاکش کرده اینجوری دوروز دیگه همین هم نمیاد بالا یه هفته میشه زوده با چی