ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من رفتم من صد بار باکشکردم کلی تحقیرش کردم که دست از سرم برداره چون صد بار بهش گفتم بیا جلو درستش ولی قصدش ازدواج نبود بهونه خانوادش میورد ۸ ماهه میگ خانوادم راضی میکنم هی ۱۰ هم میام خواستگاری هیی ۱۵ هی ۲۰ هی ۳۰ همش سرکارم میزاشت همشدروغ میگفت
من رفتم من صد بار باکشکردم کلی تحقیرش کردم که دست از سرم برداره چون صد بار بهش گفتم بیا جلو درستش و ...
خب عزیزم اینجور آدمی به چه دردت میخوره
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤