2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم این کار به اجنه ربط داشته باشه،نکن.

چه ربطی ممکنه داشته باشه؟ اصلا اجنه فرق داره کارش...اون باید یه مراسم تدارک ببینی و فلان....شمع تراپی فقط مدیتیشنه

روسیه💙🇷🇺 ...

چه ربطی ممکنه داشته باشه؟ اصلا اجنه فرق داره کارش...اون باید یه مراسم تدارک ببینی و فلان....شمع تراپ ...

استاد کاوه تو یوتیوب چیزای بدی راجب شمع‌میگفت،خواستی برو ویدیوهاشو نگاه کن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118

دوستان ،درسته یک نوع راهکاره برای برگشت معشوق  ولی سعی نکنید با انرژی زیاد ،تقاضای برگشت رابطه نداشته باشید چون واقعا ارزش نداره نظر شخصی خودم هست و عمل خودم هم هست هرکه دوست داشت توی رابطه اش وامیسه و دوست نداشت با کمال احترام هری 

میشه لطفا یکم توضیح بدی چجوری انجامش میدی؟

خب من اول میرم دوش میگیرم بعد جای ساکت و آروم میشینم و یه شمع خوشبو برمیدارم و روشن نیکنم و مدیتیشن نیکنم و تصور میکنم همه احساسات نارضایتی هام از طریف نفسم میره پیش شمع و میسوزه و ازبین میره 

روسیه💙🇷🇺 ...