2777
2789
رفتی پیش دعانویس؟

نه اصن داستان اون نیس رفتم ولی فقط سر کتاب باز کرد دعا نگرفتم اونم مال خیلی وقت پیشه 

من با گیرای الکی با حساسیت الکی به اینجا رسوندمش....

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصن داستان اون نیس رفتم ولی فقط سر کتاب باز کرد دعا نگرفتم اونم مال خیلی وقت پیشه من با گیرای الک ...

حساسیت از کجا پیدا کردی

ازش چیزی دیدی مثل پریدن با دخترا یا خیانت یا چت.. و غیره

شوهرته؟

نامزدیم . وقتی دوست بودیم یه رفیقی داشت ک رفت زیر اب مارو به خوانواده ها زد و ما تا چند روز تو شرایط بدی بودیم الان همون یارو به لنگی خورده استوری گذاشته کمک خواسته گفته کمک‌مالی من گفتم من راضی نیستم با خدمون الان شرایط نداریم اینم ک اینهمه بدی کرده بری کمک کنی  بعد استوریشو دیدم دلم سوخت گفتم اگر شرایط داری عب نداره بده بهش حالا این یه مبلغ ناچیزی زد گف زنگ بزنم بهش براش کاری کنم گفتم اکر میخوای کمک کنی به همین شماره کارتی ک داری ناشناس پول بزن و اخرش گف تو هرچیزی پابرهنه نپر....

ایشالا ک خیره

حساسیت از کجا پیدا کردیازش چیزی دیدی مثل پریدن با دخترا یا خیانت یا چت.. و غیره

نه هیچی یبار اکس چند سال پیشش براش یه دابسمش از خدش فرستاده بود با یه اهنگ غمگین عاشقانه بهم نگفته بود بعد مدتها گفت ولی قبل اونم حساس بودم ولی تقصیر اونم بود مشاورمونم گف خدتم داری حساسیتشو تحریک میکنی مثلا شوخی شوخی میگف اذیتم کنی میرمپیش زن قمیم من عصبی میشدم

ایشالا ک خیره

با گیر علکی رابطه از این رو به اون رو نمیشه ها واضح تر بگو

خیلی گیر دادم خیلیییی رفت شب خونه دوستاش موند دوروز قهر کردم رفت عروسی قهر کردم ک چرا شب موندی بچه بازی کردم هر چقد محبت کرد برام‌کافی نبود خدا لعنتم‌کنه 😭

پستای دیگمم بخون 🥲

ایشالا ک خیره

نه هیچی یبار اکس چند سال پیشش براش یه دابسمش از خدش فرستاده بود با یه اهنگ غمگین عاشقانه بهم نگفته ب ...

آره واقعا با هر چیزی نباید شوخی کرد مخصوصا تو این قضیه که طرف اسم یکی دیگه رو بیاره

این اشتباه از سمت اونه

خدا لعنتم کنه.... یبار با دختری حرف بمن نگه 

شده میرفت از مغازه ای خرید میکرد مسئولش زن بود بهم میگف شبی نبود ک قربون صدقم نره چقد بی لیاقت بودم یبار نشد بجز من دختریو نگاه کنه انقد بهش گیر دادم 

بی اعتماد نبودما شده کسی میگف فلانیو دیدم تو‌خیابون عکسشم نشون میداد باور نمیکردم ولی یه شک ذاتی داشتم 😭

ایشالا ک خیره

دست خودت نیست این گیر دادنا؟یا از قصد انجام میدی

بخدا دست خدم نیس😭بهش اعتماد کامل دارم حتی اگر ببینم با دختری تو خونه خالیه اولش داد بیداد میکنم عصبانی میشم ولی بعد توضیح بده قبول میکنم باور میکنم حرفشو 🥲

ایشالا ک خیره

کاش تا رابطم ازین بدترنشده بمیرم چقدر قدرشو ندونستم چقدر بیلیاقت بودم

عزیزم اگر اصلا دست خودت نیست ممکن مشکل داشته باشی

منظورم اختلال روانی

اسم دقیق ترش میشه پارانوئید

به کسایی میگن بی دلیل شک دارن.بد بین هستن

فکرای منفی میکنن و..

اینجور آدما ممکنه خیانت یا قضیه های شبیه خیانت مثل قضیه دوست پسرت که دوست دختر قبلیش پیام داده..

اما درصد بیشترش ربطی به خیانت دیدن نداره 

خیلی هام هستن خیانت میبینن اما دچار این اختلال نمیشن

برای اینکه صد در صد متوجه بشی این گیر دادن از کجا میاد باید مراجعه کنی به روانشناس