2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلور رد کثیفی میمونه روش رد قطره آب البته گرونتر هستش کابینتای خونه من دقیقا همین طرح خونه شماست و ...

اخه عزیزم ی سوال 

بیشترین قسمت کابینتام سفید کار شده 

فقط قاب یخچال و  پاخور و سقف طرح چوب کار شده

اگه یخچال سفید بگیرم خیلی آشپزخانه سفید بی روح نمیشه؟

اخه عزیزم ی سوال بیشترین قسمت کابینتام سفید کار شده فقط قاب یخچال و پاخور و سقف طرح چوب کار شدهاگه ...

نه اتفاقا فضا بزرگتر نشون داده میشه 

الان که آشپزخونه های یه سر سفید هم چند سالی خیلی باب هستن تو کل دنیا طرحاهای مینیمال میگن بهش که باعث میشه فضا آروم تمیز و بزرگتر بنظر بیاد 

نه اتفاقا فضا بزرگتر نشون داده میشه الان که آشپزخونه های یه سر سفید هم چند سالی خیلی باب هستن تو کل ...

ی سوال دیگه عزیزم 

کف خونم سرامیکه

آشپزخونه هم  ک کابینتاش سفید و طرح چوبه 

میز تیوی هم سفید و طرح چوبه 

دیوار هم رنگ سفید

حالا برای قرنیز چیکار کنم چی بزنم؟ سرامیک یا پی وی سی؟

و چ رنگی؟

ی سوال دیگه عزیزم کف خونم سرامیکهآشپزخونه هم ک کابینتاش سفید و طرح چوبه میز تیوی هم سفید و طرح چوبه ...

بنظرم قرنیزا رو رنگ چوب میتونید بزنید که فضا از بی حالی  و یکنواختی زیاد دربیاد.بین زمین و دیوارم یه تمایزی ایجاد بشه.دیگه مبلاتون رو سفید انتخاب نکنید دوس دارید ساده باشن ولی سفید نه  

روی پرده رو میتونید از این ژاکاردای رنگی بزنید رنگای خوشگل زنده با توجه به رنگ فرشتون و اینکه طرحش ساده نباشه