اونایی که به عشقتون نرسیدین چجوری با این غم کنار اومدین
حالم خیلی بده نمیفهمم باید چیکارکنم
دوست دارم داد بزنم زار بزنم ولی نمیتونم
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
خیلی دارم دق میکنم بقران صورتم خیس از بس گریه کردمهیچ کس نیست که باهاش درود دل کنم ریختم تو خودم دار ...
حق داری منم شنیدم قلبم گرفت
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من شش سال تو قلبم نگهش داشتم همون سال اول از خدا خواستم که اگر به صلاحم نیست از دلم بیرونش کنه اما ع ...
کاش خدا بهمون صبر بده
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
دعا کن خوشبخت بشه و خودتم فراموش کنی منو نامزدم خانوادهامون مخالف بودن با هزار و یک مشکل راضیشون کرد ...
خدا بیامرزدشون
بیشتر از خودم دلم برای اون خونه
میدونم حالش خیلی بدتر ازمنه
فکر میکنی شل کن بابا اون الان داره زندگیش رو میکنه تو هم برو عاشق شو زندگی کن هیچکس دلش به حال تو نم ...
ولی اون حتی عاشق تر ازمن بود حالام بدترازمنه
این که نمیتونم کاری براش بکنم بیشتر عذابم میده
علاقه ام بهش یک طرفه است...نمیدونم کسی رو دوست داره یا نه ولی اگر بفهمم نابود میشمیبار خواب دیدم ازد ...
سعی کن بیشتر ازاین به این علاقه یکطرف پرو بال ندی چون واقعا نابودکننده
هرچندمیدونم این کار برات سخته