2777
2789
عنوان

آیا شک من به همسرم بجای یا بی دلیل

113 بازدید | 10 پست

بچه ها همسر من شغلش مربی رانندگی هست قبلاً گوشی سفید داشت گذاشت خونه یک گوشی جدید خرید دو سیم‌کارت گذاشت سیم کارت برای خونواده یکی هم سرکار 

چندروز پیش اومد دو تا سیم خریده بود یکی برای خودش خط سرکارش عوض کرد گفت سوخته میخواد بسوزه یکیم برای من 

بعد روز بعد اومد گوشی سفید گرفت خط قبلی رو گذاشت رو اون گفت ازاین خط جدید پیام نمیره 

چندروز گذشته گوشی سفید و سیاه رو باهم داره می‌بره میاره 

امشب گفتم مگه نگفتی سوخته پس چرا گوشی می‌بری بیارش دیگه یک بحث کوچکی شد گفت اونش به تو ربطی نداره 

اینم بگم که با رفتاراش خیلی علاقه نشون داده بهم 

جریان خط نمیفهمم 

ممکنه که حالا اون خط قبلی رو برای هنرجوهای سابق که آشنا شده باهاشون بدردش خوردن داشته باشه اما چرا گفت سوخته خب 

برامون خرج میکنه ...به خاسته های من توجه داره 

شب روتخت یکهو نیمه شب مراقبه نیفتم مثلا

هروقتم زنگ میزنم بوق اول دوم جوابمو میده 

باردارم هستم ذهنم بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد به دلت راه نده عزیزم

ایا مردی که بدهی داره خرج زندگی بچه زن باردار همه بااونه مستاجرم هست 

بارفتاراشم نشون داده دوسم داشت بروز کلامی نداره ها 

فقط رفتاری 

اونوقت بازم زیر آبی می‌ره مثال ،؟؟؟ 

ایا مردی که بدهی داره خرج زندگی بچه زن باردار همه بااونه مستاجرم هست بارفتاراشم نشون داده دوسم داشت ...

از نظر من نه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

از بس بارها چک کردم رمز گذاشت دیگه

چک کنی اشکال نداره! بزاره خیالت راحت باشه

من گوشیمو همسرم بخواد میدم ببره سر کار صبح تا شب دستش باشه

یا برای همسرم پیام میاد هرررکسی باشه به من میگه میشه لطفا چک کنی و جواب هم میگه من بنویسم 

خب این رفتارا اعتماد میاره دیگه پس هی مخفی کنیم اگه تهش هیچی نیست که چی بشه؟!

یعنی بهش مشکوک سم الان پس رفتارش بمن وبچه چی میگه

مشکوک نشو از راه درستش بهش اعتماد کن

باهم حرف بزنید نه دعوا ! چی میشه بهم اعتماد داشته باشین و همه چی همدیگه رو چک کنید راحت ؟؟ 

در کل هم مردا خوب بلدن نقش بازی کنن خیلیاشون سالهاااا لو نمیرن اصلااا واسشون کاری نداره مثل ما زن ها احساسی و تابلو نیستن این در مورد شوهر شما و خیانت کردنش نیست درمورد ذات مردهاست کلا

پس سعی کنید اعتماد بسازید برای هم نه اینکه خرابش کنید