2777
2789

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

بچه این یعنی چی خطرناکه باید بردارم توده رو یانه لطفاراهنماییم کنید

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

سلام عزیزم به نظر منکه چیزی نیست من خودم الان ۷ساله دارم توده رو 

هر۶ماه یبار میرم سونوگرافی میدم یوقت بزرگ نشه چون دکتر گفت اگه بزرگ بشه باید بری جراحی کنی 

اینم بگم ماموگرافی هم انجام دادم که گفتن خداروشکر خوش خیمه

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به نظر منکه چیزی نیست من خودم الان ۷ساله دارم توده رو هر۶ماه یبار میرم سونوگرافی میدم یوق ...

سلام ممنون که جواب دادی ازشما دیده میشه منظور روی سینه است یا زیرپوستیه

سلام ممنون که جواب دادی ازشما دیده میشه منظور روی سینه است یا زیرپوستیه

ببخشید عزیزم تازه دیدم پیامتو

نه از روی پوست دیده نمیشه داخل سینه هست

اما من با دست حسش کردم 

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
ببخشید عزیزم تازه دیدم پیامتونه از روی پوست دیده نمیشه داخل سینه هستاما من با دست حسش کردم

خواهش میکنم گلم اما از من روی سینه است دیده میشه