2777
2789
عنوان

خدا به من همه چیز داده به جز

594 بازدید | 36 پست

من یه خانواده دارم که خیلیییی عالی هستن.خیلی ثروتمند همه اعضای خانوادم پزشک و مهندس و اینان

همیشه تو رفاه بودم.چند تا خونه و ماشین داریم و باغ و شرکت و کارگاه و ویلا

خودم شاغلم دکترا دارم میخونم و به گفته بقیه خوش اندام و زیبا

اینا رو اصلا نگفتم خدای نکرده که پز بدم

ولی تنهام. خیلیی حس تنهایی دارم.مجردم. اصلا کسی نبوده به دام بشینه. ازدواجم  جور نشده

اصلا تو دلم حس خوشبختی ندارم

تمام شهرمون و فامیل و دوستام همیشه به من میگن خوشبحالت. کلا همه نگاهشون اینه ولی به خدا من از درون شاد نیستم 

اصلا مقایسه نکنید زندگی ها رو

دوستای من همه وضع مالی بدی دارن و قسط و بدهی ولی شوهر دارن و بچه 

من حس میکنم اونا خوشبختن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ری دم تو عدالت دنیا که یکی مث تو همه چی داره خوشی زده زیر دلش و یکی مثل من هیچکدومو نداره و تنهام ...

نه به خدا چه خوشی 

فرض کن فقط ثروت داری و خونه و ویلا و....ولی تنهایی همدم نداری بچه نداری همسر نداری

خب چه لذتی داره

به خدا که اصللاا لذت نداره

دلخوشی مهمه

نه به خدا چه خوشی فرض کن فقط ثروت داری و خونه و ویلا و....ولی تنهایی همدم نداری بچه نداری همسر نداری ...

تو فرض کن یه خانواده فروپاشیده داغون داری،بی پولی و بدبختی از بدو تولدت بوده،هر روز دعوا و جنگ اعصاب،این وسط تنهام هستی نه میتونی ازدواج کنی نه پول مهاجرت داری تازه باید به فکر ننه باباتم باشی بعد رفتنت بدبخت نشن مستاجرن

بخدا هیچ دردی نداری تو،حسرت زندگیتو میخورم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

آره خب بنظر من قسمته،هرکی قسمتش یچیزه باز خوبه فقط عاطفیه، تنهایی خیلی آزار دهندس اینجوریه ک همه چی ...

اره دقیقا چه خوب که درکم کردین

واقعا سخته گاهی افسرده میشم فقط تو خودم میریزم

مثلا این همه ثروت خانوادم و باغ و ویلا و همه چیز چه تاثیری توی حال من داره؟

اصلا تو شهرمون و استان خانوادم سرشناسن با هیچ کس نمیتونم درد و دل کنم 

کسی درک نمیکنه همه مادی فکر میکنن

ببین مرد خوب نعمته ارامشه دلخوشیه اصلا 

ولی خیلیییییی کمه 

خیلی خیلی من خودم ب شخصه چندین ساله هیچ کس ب دلم نتوانسته بشینه طرف همه کارم برام کرده ولی الان یکیو پیدا کردم ک فک میکنم با ارزش ترین 

ولی ببین گفتم کمه پس بشین زندگیتو بکن شاد باش شوهر و بچه چیزی نیس یه موقع دیدی خودتو بدبخت کردی آنچه قسمت توست از کنارت نمی‌گذره بالاخره میاد سراغت پس نگرد لذت ببر از زندگیت 

یه دسته از ادمایی که خیلی میخندن و شوخن تنهان، یه دسته ادمایی که همه چی دارن و اتفاقا همه هم اطرافشون هستن حالا چه ب پولشون چه به چهره چه به موقعیت شغلی( ولی وقتی خوب نگاه میکنه میبینه اینا همه واسه این چیزا هستن ، این شخص بیشتر احساس تنهایی میکنه ! تو مهربونی گلم ، غرور داری ولی مغرور نیستی ، با سیاست و زرنگ هم هستی در عینه همین حال = خیلی ساده ای ، البته این عالیه شخصیتت رو قشنگ تر کرده😊 ب حکمت خداوند شک نکن و صبور باش ، صبر کن ...قانون جذب هم تورو کمک میکنه ❤مطمینم ب لطف خدا خوشبخت میشی 

موفق باشی❤

منم میگم خوش به حالت ....هزاربار خوشبحالت 

فکر کن همه ی اینایی که گفتی رو من ندارم .....وتنهای تنها هستم ....

باز حداقل تو خانواده ی خوب ....پول ...موقعیت اجتماعی داری...حالا مثل من باشی تو خانواده ای باشی که یخچالش فقط خودشو سرد میکنه و مردای خانواده به فکر تامین مواد و اعتیادشونن ....خیلی خوشبختی ولی خبر نداری

تو فرض کن یه خانواده فروپاشیده داغون داری،بی پولی و بدبختی از بدو تولدت بوده،هر روز دعوا و جنگ اعصاب ...

عزیزممم خیلیی ناراحت شدم حق داری. میدونم هر کسی دردی توی دلشه 

هیچ کس خوشبخت نیست تو این دنیا

ولی منم مشکلات خاصی دارم که فقط خودم میدونم