2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس هفتمه 

ریاضیش ضعیف 

چجوری بدون استرس درسها رو حعظ کنه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دخترم امسال کلاس اوله....یه نقصای عجیبی داره تو یادگیری که شاخ در اوردم ....مثلا از اول اینکه حرف زدنی شد انار و انگور رو جابجا میگه تا الان که هفت سالشه اخه مگه میشه😔تا الان کفش چپ و راستش رو نمیدونه...مثلا اگه یه شعر رو روز اول بهش یاد بدم یه خطشو اشتباه بگه تا قیام قیامت اشتباه میگه و خیلی چیزای دیگه خوشحال میشم راهنماییم کنید 

پسرم کلاس دومه بعلاوه و منها و محور درست یاد نمیگیرهفارسیم خیلی از حروف هارو اشتباه مینویسه مثلا تو ...

برای دیکته باید مشخص کنین چه اشتباهاتی رو اغلب داره

مثلا بچه هایی که حروف همصدا مثل ط و ت رو با هم اشتباه مینویسن میشن ضعف در حافظه دیداری

اونایی که حروف یا کلمات رو جا میندازن نیشن ضعف در حلفظه شنیداری

اونایی که نارسانویسن

کند نویسن

قرینه نویسی یا ایینه نویسی دارن و.... 

هر کدوم تمرینات خاصی داره

دخترم امسال کلاس اوله....یه نقصای عجیبی داره تو یادگیری که شاخ در اوردم ....مثلا از اول اینکه حرف زد ...

در مورد مشکلات گفتاری باید به گفتاردرمانگر مراجعه کنید

ولی اگه در دقت و توجهش و همینطور تکرار اشتباه چیزایی که شنیده مشکل داره بهتر هست تمریناتی در این رابطه انجام بدین

اینطوره؟ 

بببخشید شما معلم هستین

نه عزیزم مشاور کودک هستم در رابطه با مشکلات اموزشی و یادگیری

این کانالمه توی ایتا

اونجا کامل پاسخ میدم و داخل کانال هم گذاشتم

خوشحال میشم عضو بشین 

Taraghi_kudak@

در مورد مشکلات گفتاری باید به گفتاردرمانگر مراجعه کنیدولی اگه در دقت و توجهش و همینطور تکرار اشتباه ...

مثلا چه تمریناتی؟اینم بگم که به صورت بازی و سرگرمی یاد میگیره ولی بایه جا نشستن اصلا کلا حواسش میره یه جای دیگه

مثلا چه تمریناتی؟اینم بگم که به صورت بازی و سرگرمی یاد میگیره ولی بایه جا نشستن اصلا کلا حواسش میره ...

برای دقت و توجه

بازی‌هایی هست مثل بازی اعصاب سنج

یا اینکه یک شمع روشن بهش بدین ازش بخواین باهاش راه بره طوریکه مواظب باشه خاموش نشه

و کتابی به نام

دقت و توجه از ازیتا محمودپور. روزی دو صفحه حل کنه

تمرینات دیگه‌ای هم هست داخل کانال کلیپاش رو گذاشتم دوست داشتین عضو بشین

Taraghi_kudak@

برای دقت و توجهبازی‌هایی هست مثل بازی اعصاب سنجیا اینکه یک شمع روشن بهش بدین ازش بخواین باهاش راه بر ...

خودم دوران تحصیل عالی بودم ولی باباش و عمش افتضاح بودن خیلی میترسم به اونا بره ..