onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 733 عنوان بین این دوتا گوشی میشه بگین به نظرتون کدوم بهتره برای خرید 1243 بازدید | 21 پست Poco x6 proRedmi note 13 pro 5G کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂 1403/08/06 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتتتاتنوتنتاالدد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 667 اگه صفحه نمایش و پردازنده بهتر میخوای برو سراغ پوکو
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 733 اگه صفحه نمایش و پردازنده بهتر میخوای برو سراغ پوکو اخه پوکوهارو میگن خیلی شانسیهدوربین این مدلم ب نسبت پایینی ضعیف تره و گوشی مخصوص گیمهبین دوتاشون موندمممم کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
اتتتاتنوتنتاالدد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 667 اگه صفحه نمایش و پردازنده بهتر میخوای برو سراغ پوکو البته صفحه نمایش ها تقریبا یکیه ولی کلا پوکو بهتره ولی A55 بگیر به نظرم
اتتتاتنوتنتاالدد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 667 اخه پوکوهارو میگن خیلی شانسیهدوربین این مدلم ب نسبت پایینی ضعیف تره و گوشی مخصوص گیمهبین دوتاشون مون ... دوببین میخوای یکی آنر ۹۰ یکی A55 بهترین دوربین هارو دارن A55 هم از همه این گوشیا که گفتم باتری و سیستم بهتری داره
o_gandom_ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2729 چند قیمتش؟! تا چه قدر می خوای هزینه کنی؟ گوشی s21fe عالیه بخر پشیمون نمیشی حدود 20 میلیون باید باشه قیمتش
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 733 دوببین میخوای یکی آنر ۹۰ یکی A55 بهترین دوربین هارو دارن A55 هم از همه این گوشیا که گفتم باتری و سیس ... ممنوندر حدعالی نمیخوامواسه روزمره عادیآنر ۹۰ چند قیمته؟سامسونگ داشتم دیگ نمیخوام سامسونگ بگیرم کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
اورهانا عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 631 اسی من گوشیم نوت سیزده پرو هس با پوکو مقایسه کردم کیفیت دوربین نوت سیزده عالیع فروشنده هم گفت برا عکاسی نوت سیزده برا بازی پوکو
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 733 چند قیمتش؟! تا چه قدر می خوای هزینه کنی؟ گوشی s21fe عالیه بخر پشیمون نمیشی حدود 20 میلیون باید باشه ... سامسونگ نمیخوامS21fe ام قدیمی شده نسبت ب رقیباشتا ۲۰ تومن کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 733 اسی من گوشیم نوت سیزده پرو هس با پوکو مقایسه کردم کیفیت دوربین نوت سیزده عالیع فروشنده هم گفت برا ع ... راضی ازش؟هنگی اینا نداشته؟از سامسونگ میخام برم شیائومی یکم میترسم😂 کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
اتتتاتنوتنتاالدد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 667 ممنوندر حدعالی نمیخوامواسه روزمره عادیآنر ۹۰ چند قیمته؟سامسونگ داشتم دیگ نمیخوام سامسونگ بگیرم تقریبا قیمت ها حد و حدود همه آنر حدود ۱۹_۲۰ تومنه ولی معمولا شنیدم افرادی که از سامسونگ میرن طرف شیائومی تجربه خوبی نداشتن
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 733 تقریبا قیمت ها حد و حدود همه آنر حدود ۱۹_۲۰ تومنه ولی معمولا شنیدم افرادی که از سامسونگ میرن طرف شیا ... مرسی کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
اورهانا عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 631 راضی ازش؟هنگی اینا نداشته؟از سامسونگ میخام برم شیائومی یکم میترسم😂 من راضیم دوربینشم عالیه تو بیست دیقه ام شارژ میکنه البته حفت مدل گوشی ها ک اسم بردی
o_gandom_ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2729 سامسونگ نمیخوامS21fe ام قدیمی شده نسبت ب رقیباشتا ۲۰ تومن خب پشیمون میشی 😐💔سامسونگ خیلی بهتر از شیاعومی هست باز هرجور خودت راحتی مدل جدیدترش بگیر s20 یا s21 خالی هر چی جدید بود
o_gandom_ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2729 سامسونگ نمیخوامS21fe ام قدیمی شده نسبت ب رقیباشتا ۲۰ تومن قدیمی نبست دو سال بیشتر نیست مادرم خریده😐💔