2777
2789

Poco x6 pro

Redmi note 13 pro 5G

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

اگه صفحه نمایش و پردازنده بهتر میخوای برو سراغ پوکو

اخه پوکوهارو میگن خیلی شانسیه

دوربین این مدلم ب نسبت پایینی ضعیف تره و گوشی مخصوص گیمه

بین دوتاشون موندمممم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پوکوهارو میگن خیلی شانسیهدوربین این مدلم ب نسبت پایینی ضعیف تره و گوشی مخصوص گیمهبین دوتاشون مون ...

دوببین میخوای یکی آنر ۹۰ یکی A55 بهترین دوربین هارو دارن 

A55 هم از همه این گوشیا که گفتم باتری و سیستم بهتری داره 

دوببین میخوای یکی آنر ۹۰ یکی A55 بهترین دوربین هارو دارن A55 هم از همه این گوشیا که گفتم باتری و سیس ...

ممنون

در حدعالی نمیخوام

واسه روزمره عادی

آنر ۹۰ چند قیمته؟

سامسونگ داشتم دیگ نمیخوام سامسونگ بگیرم

چند قیمتش؟! تا چه قدر می خوای هزینه کنی؟ گوشی s21fe عالیه بخر پشیمون نمیشی حدود 20 میلیون باید باشه ...

سامسونگ نمیخوام

S21fe ام قدیمی شده نسبت ب رقیباش

تا ۲۰ تومن

اسی من گوشیم نوت سیزده پرو هس با پوکو مقایسه کردم کیفیت دوربین نوت سیزده عالیع فروشنده هم گفت برا ع ...

راضی ازش؟

هنگی اینا نداشته؟

از سامسونگ میخام برم شیائومی یکم میترسم😂

ممنوندر حدعالی نمیخوامواسه روزمره عادیآنر ۹۰ چند قیمته؟سامسونگ داشتم دیگ نمیخوام سامسونگ بگیرم

تقریبا قیمت ها حد و حدود همه 

آنر حدود ۱۹_۲۰ تومنه ولی معمولا شنیدم افرادی که از سامسونگ میرن طرف شیائومی تجربه خوبی نداشتن 

تقریبا قیمت ها حد و حدود همه آنر حدود ۱۹_۲۰ تومنه ولی معمولا شنیدم افرادی که از سامسونگ میرن طرف شیا ...

مرسی

سامسونگ نمیخوامS21fe ام قدیمی شده نسبت ب رقیباشتا ۲۰ تومن

خب پشیمون میشی 😐💔سامسونگ خیلی بهتر از شیاعومی هست باز هرجور خودت راحتی مدل جدیدترش بگیر s20 یا s21 خالی هر چی جدید بود