2777
2789

اگه کسی کتاباشو هنوزم داره ( کمک درسی ) 

لطفا بگه تا به دختر خانمی اهدا کنه تا بتونه درس بخونه 🙂💚🌿

اگه کسی هست بگه تا آیدی تلگرام بزارم

من به پولش نیاز دارم حقیقتا... ولی اگه فروش نرفت اهدا میکنم بهتون

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

کلا. توانایی خرید کتاب کلا ندارن

آخه من یه جایی میشناسم کتابو خودشون. چاپ میکنن  و سیمی نصف قیمت اصلی کتاب میفروشن

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قیمتی در نظر گرفتید ؟ میشه بگید الان فقط کتابهای دوازدهم موندهیازدهم رو جور کردم واس ش

خیلی ارزون 

کدوم شهرید؟

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

من زیست عمارلو دارم که جزوش زبان زده بپرسید

هر جلدش 125 میدم سه جلدش رو ۳۰۰ میدم تستاشم تمیزه هیچی نزدم فقط بعضی جاها نکته نوشتم

فیزیک دارم قدیمیه هم درسنامه جدا هم تست جدا یه کلمه هم توش ننوشتن ولی چون مال کنکور ۹۹ عه قیمت زدم هردوشو 90تومن واقعا سفیده

شیمی فراهانی دارم دهم و یازدهم

من زیست عمارلو دارم که جزوش زبان زده بپرسیدهر جلدش 125 میدم سه جلدش رو ۳۰۰ میدم تستاشم تمیزه هیچی نز ...

کتابای دوازدهم رو دقیق لیست و قیمتشون رو ارسال کنید اونا اولویتن فعلا 

بعد اگه شد یازدهم هم صحبت میکنیم چون خیلی سبز یازدهم الان هست براشون

فیزیک پس میشه ۱۸۰زیست هم هر سه پایه با هم ؟۳۰۰خیلی خوبه

بله عزیزم

کدوم شهرید؟ 

شیمی فراهانی هم خودم به شدتتتتتت راضی بودم به خدا قسم راست میگم نه برا اینکه خودم بفروشم تستاشم همشونو با مداد نوشتم کناره درسنامه اش هم نکته های خودشو اضافه گرفتم دهم یازدهمش با هم یه کتابه الان تو سایتش ۲۰۰ وخورده ایه من میدم ۱۰۰ تومن

شیمی فراهانی هم خودم به شدتتتتتت راضی بودم به خدا قسم راست میگم نه برا اینکه خودم بفروشم تستاشم همشو ...

فقط همین سه تا رو دارید ؟

فیزیک دوازدهم 

زیست هر سه پایه 

شیمی دهم و یازدهم