2777
2789
عنوان

چرا این زن دست از سر من برنمیداره

325 بازدید | 19 پست

پسرش با دوتا بچه به زنش خیانت کرد،

زنش مرده

حالا هم گیر داده به من  هر سال فامیل رو واسطه میکنه  ،روانیم کرده  

خدا ازت خواهش میکنم منو از دستش نجات بده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان نوشتی زن زن کیه

یکی  از زنای فامیل هستش پسرش خیانت کرد با دو تا بچه 

زنش خودکشی کرده  حالا هر سال میاد این موضوع را مطرح میکنه من میخوام برای استخدامی بخونم   روانی شدم

به نطرت به دخترش زنگ بزنم بگم به مادرت بگو دست از سرم برداره

نه بابا حرف نفرست.  تو که میگی همیشه میاد.  تو جواب رد میدی. این بار بگو. راستش با اخلاقی که از خودم میشناسم. با کسی که قبلا خیانت کرده نمیتونم ازدواج کنم.  و زندگیه ارومی داشته باشم مطمعن باش انقدر بهش بر میخوره که پشت سرشم نگاه نمیکنه

نه بابا حرف نفرست. تو که میگی همیشه میاد. تو جواب رد میدی. این بار بگو. راستش با اخلاقی که از خودم ...

به یکی از فامیل گفته ،من به طرف گفتم خیلی بیجا کرده این حرفو زده اینقدر فحش دادم بهش😅 اما دلم خنک نشده گفتم به دخترش هم زنگ بزنم