2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

64 بازدید | 10 پست

یه اکیپ سه نفره ایم ک با هم دوستیم چندساله

بعدازظهر دیدم اون دوتا استوری گذاشتن و همو تگ کردن و نوشتن رفیق امن

دلم شکست

چون ب اندازه اونا گوش دادم غما و درددلاشون

چون با شادیاشون شاد شدم🥲

دلم میخاد بلاکشون کنم

الان حس میکنم توی اون رفاقت اضافیم🙃🙃کلی حس بد دارم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

همیشه توی رفاقتای سه نفری دو نفر صمیمی تر میشن.رفاقتای دو نفره پایدارترن

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه توی رفاقتای سه نفری دو نفر صمیمی تر میشن.رفاقتای دو نفره پایدارترن

منم واسه اینکه رفاقتشون بهم نخوره از گپمون لفت دادم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
🥲🥲🥲🥲 هممون حداقل یکبار از رفیقامون زخم خوردیم 💔

حقیقتادلشکسته ترینم

عکس العملی الان فعلا نشون ندهصبر داشته باشسر فرصت مناسب، دیدیشون، بگو حس واقعیتو

نمیتونم

میدونی از این مدلان ک با هم میرن بیرون ولی ب من نمبگن بعد خودم باید بهشون بگم ک بیاید بریم بیرون

متاسفانه دوستی های سه نفره همین طوریه.خودت ناراحت نکن عزیزم.هیچ آدمی تاکید میکنم هیچ آدمی ارزش نداره ...

ولی من ناراحت شدم

از گپمون هم لفت دادم ک بدونن ناراحت شدم

حس میکنم حق دارم ک بهشون بفهمونم ک ناراحت شدم

ولی من ناراحت شدماز گپمون هم لفت دادم ک بدونن ناراحت شدمحس میکنم حق دارم ک بهشون بفهمونم ک ناراحت شد ...

کارخوبی کردی اما طبق تجربه میگم اونا هیچ ارزشی ندارن و اصلا با ادم غریبه تفاوتی ندارن.

من خودم چتای خیلی از این آدمای اشتباه پاک کردم و برام دیگه اهمیتی ندارن.

یه نفرشون چندوقت پیش در دانشگاه دیدم و ان قدر باهاش سرد برخورد کردم که بیخیال حرف زدن شد