2777
2789

من دانشگاه آزاد شهرمون پیراپزشکی قبول شدم برای مهرماه خانوادم اصلا قدمی بر نمی‌دارند نه برای شهریه نه خریدی چیزی میگن خودت حتی برای ثبت نام برو ۲ ساعت راهه شهربه هم که نمیدن فقط مسخره و سرکوفت میزنن که دولتی نیاوردی با اینکه واقعا امسال زحمت کشیدم رتبم لب مرز آزاد و دولتی رشتم بود از شانس مزخرفم آزاد اوردم

بنظرتون انصراف بدم؟

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی واقعا خانوادت سواد دارن؟ خبر دارن پیراپزشکی کار هرکسی نیست حتی ازادش؟ 

ولی خوشم اومد خانوادت از اونا نیستن که محدودت کنن بگن نمیزاریم بری حالا که خانواده سختگیر نداری ی کار نیمه وقت پیدا کن یا یکم قرض بگیر آنلاین شاپی چیزی بزن ی درآمدی بشه برات منکه از بچگی فکر ایندمو کرده بودم پس انداز داشتم جز ترم اول بقیه رو خودم پرداخت کردم

ببخشیدا ولی واقعا خانوادت سواد دارن؟ خبر دارن پیراپزشکی کار هرکسی نیست حتی ازادش؟ ولی خوشم اومد خانو ...

ازادم محدود نیستم سهم الارثم یالای ۱میلیارد میشه  بهم نمیدن برم

فک کنم با نتایج کنکور هم بشه انتخاب رشته کرد

اونا سرزنش میکنن چرا پزشکی یا پیرا آزاد نیاوردی بعد میزارن من برم رشته با سوابق واقعا امسال خیلی خوندم هیچ درصدی زیر۲۰ نداشتم شیمی ریاضی زیست۳۰ ۴۰ زدم منتها ۲ تا از درسام نمرشون کم بود

خستم از زندگی افتادم ۴ ساله کنکور میدم

دیدم دوستان سرخود گفتن انصراف بده باز کنکور بده شرایط انصرافو میدونی؟ من پارسال دولتی پذیرش شدم رفتم گفتم آزمون استخدامی دارم اگه قبول شم میشه از اینجا انصراف بدم گفت آره که میتونی فقط مدارکت گرو میمونه تا چهار سال حتی کپیشم نمیدیم ببری برا استخدام😐همونجا گفتم برو بابا من خودم لیسانس دارم این رشته رو سرگرمی انتخاب کردم اصلا نخواستیم. مراقب باش دانشگاه آزاد هم مثل اونجا نباشه قشنگ شرایط رو بپرس بعد ب این فک کن بعد چهار سال دوندگی الان کشش اینو داری باز بشینی بخونی؟؟

چقد میتونی تضمین کنی رتبه سال بعدت از الانت بهتر شه؟؟ شاید خدایی نکرده حتی مجاز هم نشی شاید رتبت خیلی بدتر ز امسالت بشه اونموقع میشی از اینجا مونده از اونجا رونده 

بنظرم اول کنکور بده همزمان دانشگاهتم برو نتیجه که اومد اگه تونستی رتبه خوب بیاری بیفت دنبال کارای انصرافت قبلشم با چنتا مشاور یا اساتیدت مشورت کن ببین چقد طول می‌کشه کارای انصراف حتی شایدبشه واحدهایی که پاس کردی معادل سازی بشه تو رشته و دانشگاه جدید. 

دیدم دوستان سرخود گفتن انصراف بده باز کنکور بده شرایط انصرافو میدونی؟ من پارسال دولتی پذیرش شدم رفتم ...

منم گفتم یه ترم بدین برم بعد ترمیم معدل میزنم چون درصدام خوب بودن اینا هیچ جرف راجبش نمیزنن بدونم هدفشون چیه جالب اینجاست موقع انتخاب رشته میگفتن مگه ۲۰۰ تا بیشتر میشه

آره الان ناراحت بودم زنگ زدم گفتم میخوام انصراف  بدم فعلا تا یکی دو روز صبر میکنم

ممنونم از راهنماییت

خستم از زندگی افتادم ۴ ساله کنکور میدم

الهی عزیز دلم 

اخه رشته های پیراپزشکیم درساش سنگینه نمیتونی بری سرکار یا تایم کلاسات اوکی نمیشع 

هزینه دانشگاه ازادم بالاست

چه رشته ای قبول شدی؟

باهاشون حرف بزن منطقی سعی کن راضیشون کنی ولی اگر نمیشه سال بعد با این رتبه میتونی انتخاب رشته کنی شهر دورتر بزن رشته پایین تر بزن دولتی میاری عزیزم

الهی عزیز دلم اخه رشته های پیراپزشکیم درساش سنگینه نمیتونی بری سرکار یا تایم کلاسات اوکی نمیشع هزینه ...

وقت انتخاب رشته گذشته پرستاری دانشگاه تیپ۱

منم گفتم یه ترم بدین برم بعد ترمیم معدل میزنم چون درصدام خوب بودن اینا هیچ جرف راجبش نمیزنن بدونم هد ...

بنظرم انصراف نده پشیمون میشی ولی باز شرایط رو بپرس با افراد باسواد مشورت کن طبق خودخواهی خانوادت تصمیم نگیر من بخاطر محدود کردن خانوادم دانشگاه تهرانو از دست دادم امسال بعد ۷ سال دوباره دارم میخونم برا کنکور و نهایی می‌خوام مثل دانش آموزای نظام جدید امتحان بدم هدفمم دانشگاه دولتی و زیر شاخه های پیراپزشکیه میدونم که میتونم اکه واقعا همت کنم کم نیارم متاهلم وگرنه حتی ب پزشکیم فکر میکردم ولی واقعا کشش ندارم ۷ سال پزشکی بخونم و بعدش با شیفت شب دست و پنجه نرم کنم حتی رتبه برتر هم بشم میرم دندون یا دارو حتی پرستاریم نمیتونم بخاطر شیفت شبش