2777
2789
عنوان

جوجه مرغ عشق

341 بازدید | 29 پست

من مرغ عشقام دو دفعس که دارن تخم میزارن

دفعه اول یکیشون جوجه شد تقریبا تا سی روز هم زنده موند ولی من نمیدونستم باید چیکار کنم چون بعضیا میگن باید بهشون سرلاک داد فکر میکردم مامان باباش بهش میدن چون بعضی وقت ها هم میدیدم داره با نوکش بهش غذا میده ولی نمیدونم چرا جوجشون مرد

حالا دوباره تخم گذاشتن جوجه دیگه ای دراومده حدودا ۱۴ روزشه امروز خودم براش سرلاک درست کردم که بهش بدم با سرنگ ولی اصلا نمیشهه دهنش باز نمیشهه اگر کسی بلده بگه چیکار باید بکنم

لطفا از یه متخصص پرندگان مشورت بگیر، پدر مادر تا یه مدت غذا میدن، من خودم عروس هلندی دارم ولی جوجه مرغ عشق رو نمیدونم، لطفا قبل از هرچیزی اطلاعات کسب کنید

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

مال من پارسال ۵تا تخم گذاشت من هیچکاری نکردم خودش بزرگشون کرد. الانم تازه ۷ تا تخم گذاشته ۲تاش جوجه شده بقیش هنوز در نیومدن. حوصله هم ندارن هیچکاری کنم.

بنظرم اون جوجت ک مرده ب ی دلیل دیگه مرده مثلا مریض بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ عشق خودش بچشو بزرگ میکنه

سرلاک پرنده در شرایطی هست که مادر تجربه نداره یا جوجه ی بی مادر پیدا کردین 

بهش دست نزن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مرغ عشق خودش بچشو بزرگ میکنهسرلاک پرنده در شرایطی هست که مادر تجربه نداره یا جوجه ی بی مادر پیدا کرد ...

اخه مامانش کلا غذا نمیده اون چند باری که دیدم داره بهش غذا میده باباش داشت بهش میداد که اونم به ندرت

از پدر مادرش کلا جداش نکردی یعنی؟

نه. ولی وقتی بزرگتر شدن باباشون داشت بهشون تجاوز می‌کرد منم اعصابم خورد شد جداشون کردم. تو خونه آزاد بودن بدون قفس. بعد ک تونستن از خودشون دفاع کنن گذاشتمشون همشونو تو ی قفس.

اخه مامانش کلا غذا نمیده اون چند باری که دیدم داره بهش غذا میده باباش داشت بهش میداد که اونم به ندرت

تجربه اش کمه

اما میده

جایی بذارشون که رفت و آمد زیاد نیست 

سرد و گرم نباشه

و نور شب نداشته باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه. ولی وقتی بزرگتر شدن باباشون داشت بهشون تجاوز می‌کرد منم اعصابم خورد شد جداشون کردم. تو خونه آزاد ...

پرام 😂 😂

یه مشکل دیگه هم اینه که این جوجه هی از توی خونش میفته کف قفس چیکار کنم بزار بیرون لونش باشه یا داخل

خیلی ممنون🩷اشکالی نداره بهش دست یزنم؟

نباید بزنی 

چون‌ مادر و مدر استرس میگیرن و ممکنه جوجه رو پس بزنن

پرام 😂 😂یه مشکل دیگه هم اینه که این جوجه هی از توی خونش میفته کف قفس چیکار کنم بزار بیرون لونش باش ...

دورش رو ایمن کن که نیفته

ممکنه اسیب ببینه

پرام 😂 😂یه مشکل دیگه هم اینه که این جوجه هی از توی خونش میفته کف قفس چیکار کنم بزار بیرون لونش باش ...

اره مال منم هی میوفتادن من با قاشق میذاشتمشون تو قفس دوباره. قفس رو جوری بذار ک کمترین فاصله با کف قفس داشته باشه ک دردشون نگیره.