2777
2789
عنوان

پدر بیشعور

117 بازدید | 10 پست

تازه مامانم با پول هایی خودش رفت جاکفشی بخره بعد از اینکه خرید اوردش خونه بابام دید کلی فوش بارونش کرد کلی داد بیداد و حرف های بد به مامانم زد بنده خدا مامانم خیلی داره باهاش راه میاد ماهم جرات نداریم جیزی بگیم بنظرتون با این ادم بیشعور چیکار کنیم💔🥲

هیچکار جز سکوت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای زن و شوهر به بچه ربط نداره میدونم سخت میدونم دلت میشکنه ولی عزیزم دیگه پدرت ی عمر این روال رو ادامه داده و سخت میشه تغییر داد تنها راه اینه که هوای مادرتو داشته باش جلوش چیزی از بابات نگو بهش دلداری بده و سعی کن همیشه حواست به مادرت باشه چون مادرت فقط میریزه تو خودش و از تو داغون میشه

دعوای زن و شوهر به بچه ربط نداره میدونم سخت میدونم دلت میشکنه ولی عزیزم دیگه پدرت ی عمر این روال رو ...

میدونم ولی خب من بعضی وقتی از بس که بهم فشار میاد همه دقمو میریزم سر مادرم چکار کنم منم یک ادمم مگه چقد صبر دارم

میدونم ولی خب من بعضی وقتی از بس که بهم فشار میاد همه دقمو میریزم سر مادرم چکار کنم منم یک ادمم مگه ...

نه عزیزم مادرت ی تنه کلی فشار روشه به این فکر کن خدای نکرده اتفاقی براش بیفته چکار میخوای بکنی ؟ خودتو بزار جای مادرت 

نه عزیزم مادرت ی تنه کلی فشار روشه به این فکر کن خدای نکرده اتفاقی براش بیفته چکار میخوای بکنی ؟ خود ...

میدونم ولی بخدا دست خودم نیس خیلی داره بهم فشلر نیاد رز طرف پدر و برادرام ولی سعیمو میکنم

میدونم ولی بخدا دست خودم نیس خیلی داره بهم فشلر نیاد رز طرف پدر و برادرام ولی سعیمو میکنم

حق داری عزیزم ولی قوی باش شما اینده داری و از خونه ی ردز میری ولی مادرت میمونه و ی روح خسته و شکسته ❤