2777
2789

سلام 

بجز ناخنکاری مژه چ پیشنهادی دارید

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه حیطه ای؟؟ آرایشگری؟؟ ببین هر چیزی ک بهش علاقه داری و توش تخصص داشته باشی میتونی درآمد کسب کنی 

ادمینی،، فریلنسری ،، فتوشاپ ،،، زبان،، کیک پزی شیرینی پزی ،، فیزیک ،، ریاضی،، آی تی،، آنلاین شاپ لباس زنانه ،،، لوازم پوستی آرایشی بهداشتی....

رنگ و کراتین میکاپ هر لاین واقعا خوبه اگر درس خوندی درسی و قوی بودی ادامه بده تدریس کن تا بتونی به س ...

رشتم حسابداریه

کارای ارایشگری میکاپ دوسدارم ولی راه درازی داره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
در چه حیطه ای؟؟ آرایشگری؟؟ ببین هر چیزی ک بهش علاقه داری و توش تخصص داشته باشی میتونی درآمد کسب کنی ...

من خودم به چنتا چیز علاق دارم ولی نمیتونم انتخاب کنم یانمیدونم کدوم آینده بهتری داره

فیشیال

طراحی دکوراسیون یاداخلی

حسابداری(رشتمه خیلی دودلم)

میکاپ

تولیدمحتوا و آنلاین شاپ(که سرمایه میخاد)

براهمشونم باید دوره ببینم

من خودم به چنتا چیز علاق دارم ولی نمیتونم انتخاب کنم یانمیدونم کدوم آینده بهتری دارهفیشیالطراحی دکور ...

من خودم زبان تو آموزشگاه خوندم تدریس هم میکردم ولی واسه آموزشگاه کار کنی پولی دستت و نمیگیره خصوصی خوبه. و اینکه اگه واقعا واقعا خیلی حرفه ای و سطح بالا باشی همون آموزشگاه واست سرو دست میشکونه

البته من دیگه ازدواج کردم و بچه دار شدم  از خانواده م هم دور بودم ادامه ندادم ...

من خودم به چنتا چیز علاق دارم ولی نمیتونم انتخاب کنم یانمیدونم کدوم آینده بهتری دارهفیشیالطراحی دکور ...

حسابداری و فقط تئوری وار نخون،، نرم افزارهای مربوط ب حسابداری و بلد باش حسابی،، سعی کن از الان ک‌ درس میخونی، چندتا کار مرتبط با رشته ت پیدا کنی که بعداً واسه ت سابقه کار بشه 

من خودم زبان تو آموزشگاه خوندم تدریس هم میکردم ولی واسه آموزشگاه کار کنی پولی دستت و نمیگیره خصوصی خ ...

اموزشگاه براجی؟من زبان بلد نیسم

حسابداری و فقط تئوری وار نخون،، نرم افزارهای مربوط ب حسابداری و بلد باش حسابی،، سعی کن از الان ک‌ در ...

باید دوره ببینم درسمو تموم کردم

ولی دودلم نمیدونم 

دو دل نباش همین حین که درس میخونی برو‌نرم افزارها و هم یاد بگیر چون دانشگاه فقط تئوری درس میدن عمومأ

ممنونم🌹