2777
2789
عنوان

پسره بلاکم کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 31 پست

تاپیکت سرکاریه دنبال تاییدی

بای 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دلم گرفته چرا ادم درستو پیدا نمیکنک خسته شپم واقعا من میگم چی کم دارم

دنبالش نباش بلاخره میاد سمتت 

خودتو دست پایین نگیر لولتو با این افراد پیاری پایین 

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
خوشم از خودم اومده ببخشیدا اما همیشه من ریدم ی پسرا نزاشتم یکی بهم بی احترامی کنه تقصیر خودتونه ک پر ...

چه پررویی اون خودش دنبالم افتاده بود همش پی ام میداد از گروه دانشگاه اومده بود

من کاری نداشتم پسره گه مرض داشت

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

میخوای از صورتم پر از اشکم عکس بدم چجوری میتونی انقد راحت قضاوت کنی

پس ساده ای چیزی هستی اگر افتادی دنبال این گاگول 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

کار اون درسته که منو از همه جا بلاک کرده خیلی دلم شکست

این چیزی نیس بابا حس میکنم بار اولته من رفتم یبار سر قرار تو روم برگشته چیز میز گفته رفته  ب دل نگیر بخدا پسرا همینن حالا عکسش بر دار برای خودت میگم بهتره

🩷🧚‍♀️

وای میخوام گریه کنم :))))) من خیلی ازش بهترم نمیدونم چرا اینکاذو کرده چرا اخه چرا

خودتون رو اذیت نکنید حتما تقدیر خواسته جدا باشین ازش

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

میشه عکستو بزاری ببینم اسی🫠

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ببینم این عتیقه رو 

متولد 83نیستم 3روز و 8ماه تولدمه🙂‏‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎.‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎آه از آنان که در قلبمان جای دارند و خود بی‌خبرند✨.گفتند که چون می‌گذرد هیچ غمی نیست..عُمری‌ست که با 'می‌گذرد' مسئله دارم!