از اول با اجبار زور و کتک خانوادم جواب بله دادم اما وقتی دیدمش ازش خوشم اومد 5.6ماه هست نامزدیم گاهی وقتا با هم دعوا میکردیم اما شهر کوچیک هست دو دلم گاهی وقتا میگم کاش نامزدی بهم خورد گاهی رفتاراش اذیتم میکنه آزارم میده دو تاش تاپیک قبلی گفتم
دوست دارم بزنم بهم اما خانوادم حمایت نمیکنن شهر کوچیک خستم خیلی اذیتم 🙂🙂
اره اون واقعا دوستم داره اما کاش هیچوقت دوستم نداشت
خوشبحالت ک دوستت داره
بخدا خیلی خوبه دوس داشته شدن
خدا نکنه ولی اومد و بهم زدی و بعدا شد حسرت
تو رو خدا این کارو نکن اگر خوبه اين نعمت رو از خودت نگیر خدا قهرش میاد
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
خوشبحالت ک دوستت داره بخدا خیلی خوبه دوس داشته شدن خدا نکنه ولی اومد و بهم زدی و بعدا شد حسرتتو رو خ ...
بخدا خیلی پسر خوبیه اخلاقش رفتارش همه چی حتی تو نامزدی بهم پول میده میگه از مامان و بابات پول نگیر تو خانوم خودمی برا خودت یه چی بگیر اما حرفا و کارایی که میکنه اذیتم میکنه میگم کاش بهم میخورد روحیم خیلی لطیفه 🙂🙂
سلام عزیزم من کاملا میفهممت و درکت میکنم..پیشنهادم اینه ک اول با نامزدت صحبت کنی و بگی ک اینطوری نمیشه ادامه داد و برید پیش یه مشاوره کاربلد شده خارج شهر انشاللهبه نتیجه میرسین اگر نشد با ی ریش سفیدی صحبت کن خانوادت بیان پشتتباشن الان ک عقدین جدا بشی خیلی راحت تره تا با بچه و چند سال زندگی